Subota 24. feb 2024.
Nadica Ademov

Nadica prvi put o ćerkici Melini: Otkrila da je POZNATA FOLKERKA ganula gestom - Za Selmu Bajrami samo ovo rekla

Foto: Srbija Danas
Pevačica nije krila radost zbog svih uspeha koje niže zadnjih godinja, a svakako je naradosnija zbog najvećeg - rođenja mezimice Meline. Tim povodom je upriličila proslavu u prestonici i porazgovarala sa ekipom portala SrbijaDanas.

Pevačica, Nadica Ademov porodila se 28. oktobra ove godine. Na svet je donela devojčicu Melinu, koju je dobila sa milionerom Damirom.

Pevačica je očigledno mislila na svaki detalj, te je dekoracija za Melininu proslavu pažljivo osmišljena. Za svaki sto su odabrani i baloni koji doprinose ovom bajkovitom prizoru. No, odlučila je da se obrati i medijima, te je sa našom ekipom portala SrbijaDanas porazgovarala i otkrila mnoštvo detalja vezanih za bebu, proslavu ali i druge aktuelnosti.

Prizor koji ostavlja bez daha: Zavirite na luks proslavu povodom rođenja ćerke Nadice Ademov i milioneraNadica Ademov

Prizor koji ostavlja bez daha: Zavirite na luks proslavu povodom rođenja ćerke Nadice Ademov i milionera

"Neka gori Balkan..." Karleuša podelila snimak sa Draganom Mirković - pevačice bacile torbe u transuDragana Mirković i Jelena Karleuša

"Neka gori Balkan..." Karleuša podelila snimak sa Draganom Mirković - pevačice bacile torbe u transu

Karleuša brutalno odgovorila na prozivke da je BABA: Nakon uvreda, diva sahranila influenseraJelena Karleuša

Karleuša brutalno odgovorila na prozivke da je BABA: Nakon uvreda, diva sahranila influensera

Nadica Ademov
Foto: Srbija Danas
Nadice, kako se snalaziš u roditeljskoj ulozi, budući da je to najlepša ali i prilično teška uloga?

- Najlepša jeste, možda nije najteža uloga, ali jeste teška pogotovo za nekoga ko je mlad kao ja. Međutim, tu su moja majka i svekrva. Imam i pomoć od svog supruga, ne mogu ni tu ništa da kažem - bila je iskrena Nadica, ali otkrila da blista zbog majčinske energije koju poseduje.

Na pitanje kako su se odlučili za ime, bila je vrlo precizna:

- Ja sam birala ime, imali smo više imena u opticaju, ali sam ja nekako bila za ime Melina. Vidim da se svima dopada i mislim da nisam pogrešila. I tata i ostatak porodice su se sa tim složili - kroz osmeh je rekla Nadica, pa nastavila.

- Moram da napomenem da je Slađa Alegro ispratila sve oko mog porođaja. Organizovala je sa drugaricom i buket cveća i jako me iznenadila tim gestom - podelila je Ademova sa novinarima, dok na pitanje o skandalu Selme Bajrami nije želela da govori, tvrdeći da u isti nije upućena.

Detaljan razgovor sa novopečenom mamom i pevačicom Nadicom Ademov, pogledajte u narednom video zapisu:

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd