Četvrtak 22. feb 2024.
Lepa Brena i Boba Živojinović

Prekinut Dnevnik zbog Lepe Brene i Bobe Živojinovića: Pevačica se oglasila, ima POSEBAN POVOD za to

Foto: ATA images
Nekadašnja teniska zvezda Slobodan i njegova supruga, balkanska diva Lepa Brena ovih dana imaju samo lepe vesti. Današnji dan je jako važan za njih.

Jugislovenska ikona Fahreta Jahić Živojinović, poznatija i kao Lepa Brena, ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. Njena snajka, Aleksandra Prijović, a domaća Tejlor Svift, oborila je sve rekorde nastupima na prostoru bivše Juge. Brena je, nakon toga najavila svoj koncert u Areni i on je rasprodat brže nego alva!

Pevačica je sa radošću podelila ovu vest, i verovatno joj euforija još uvek nije splasnula kada se nadovezao još jedan razlog za slavlje. Jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, Boba Živojinović i Lepa Brena danas proslavljaju 32. godine braka.

"Upozoravali su me da je veliki PLEJBOJ" - Brena otkrila kako je upoznala Bobu, POLJUBAC pao na prvom susretuLepa Brena i Boba Živojinović

"Upozoravali su me da je veliki PLEJBOJ" - Brena otkrila kako je upoznala Bobu, POLJUBAC pao na prvom susretu

"Vama u čast, prirediću..." Lepa Brena rasprodala ČITAVU ARENU ZAGREB za samo JEDAN DANLepa Brena

"Vama u čast, prirediću..." Lepa Brena rasprodala ČITAVU ARENU ZAGREB za samo JEDAN DAN

Prija se obratila Filipovoj majci, obe PLAČU na koncertu: "Hvala vam što ste rodili najboljeg sina na svetu"Aleksandra Prijović

Prija se obratila Filipovoj majci, obe PLAČU na koncertu: "Hvala vam što ste rodili najboljeg sina na svetu"

Lepa Brena
Foto: Youtube printscreen/ Lepa Brena

Ovim povodom balkanska diva je objavila niz fotografija iz toga vremena i oduševila svoje fanove, koji im u komentarima čestitaju 32 godine ljubavi.

Svadba Brene i Bobe je organizovana 7. decembra 1991. godine. Bilo je oko 600 gostiju, sve je izgledalo kao na filmu. Brena je nosila grandioznu venčanicu koju je dizajnirala modna kuća "Dior" specijalno za nju.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Foto: Youtube printscreen/ Lepa Brena

Tada se u medijima pojavila priča da su pojedini za nekoliko hiljada maraka hteli da otkupe pozivnicu za svadbu, kako bi mogli da prisustvuju ovom događaju.

Lepa Brena, Boba Živojinović
Foto: Srbija Danas

Nekoliko časova pre samog venčanja, Brena i Boba su foaje hotela došli kako bi pozdravili sve goste. Brena je u tom trenutku imala kratku, plavu haljinu, dok je Boba imao klasično odelo.

Dragana Mirković, Toni Bijelić
Foto: Srbija Danas

Mladenci su bili odlično raspoloženi i "sudbonosno da" izgovorili su glasno, a nakon sklapanja braka mlada je bacila bidermajer, koji je otišao u ruke njene dobre prijateljice i mlađe koleginice - Dragane Mirković, dok je goste zabaljala Vanesa Šokčić. Napravljena je ogromna torta sa jestivim reketima i pločama, a "Dnevnik 2" je prekinut kako bi se mladenci direktno uključili u program. Ova svadba je koštala 50.000 nemačkih maraka.

Aleksandra Prijović, Lepa Brena
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Bilo je pripremljeno 650 vrsta jela. Veliki broj koktela se služio, a čak 22 praseta bila su na ražnju. Svadbena torta je bila na pet spratova. Preko 4.000 pisama stiglo je na kuću slavnog para, a pokloni su pristizali sa svih krajeva sveta. Tada se spekulisalo da je jedna umetnička slika bila vredna koliko pola svadbenog veselja.

BONUS VIDEO: “Prirediću Zagrebu spektakl koji se pamti” Lepa Brena rasprodala zagrebačku Arenu za manje od 24h

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd