Subota 24. feb 2024.
Sivi kamion crvene boje

Danas je gledate na RTS-u, a I NE ZNATE DA JE TO ONA - Da li ste prepoznali Suzanu iz kultnog filma "Sivi kamion crvene boje"?

Foto:Printscreen
Nestala je iz javnosti, i napravila pauzu od pet godina.

Svakome ko je gledao kultni domaći film "Sivi kamion crvene boje" za oko je zapala crvenokosa Suzana koja u ovom ostvarenju tumači devojku Srđane Žike Todorovića.

Nakon ovog filma slovenačka glumica Aleksandra Balmazović je nestala iz javnosti, i napravila pauzu od pet godina.

Aleksandra Prijović PREKINULA koncert u Zagrebu - Zbog OVOGA je nastao muk u Areni: "Samo sekund..."Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović PREKINULA koncert u Zagrebu - Zbog OVOGA je nastao muk u Areni: "Samo sekund..."

Važio je za najboljeg frajera u "Zvezdama Granda", a sada NE LIČI na sebe: Isplivala neprepoznatljiva fotka POZNATOG PEVAČAZvezda Granda

Važio je za najboljeg frajera u "Zvezdama Granda", a sada NE LIČI na sebe: Isplivala neprepoznatljiva fotka POZNATOG PEVAČA

Umrla poznata glumica - Svi će je pamtiti po ovoj legendarnoj serijiBridžit Forsajt

Umrla poznata glumica - Svi će je pamtiti po ovoj legendarnoj seriji

Aleksandra je rođena 3. juna 1976. godine u Celju. Udata je i živi u Sloveniji, a istovremeno je angažovana u pozorištu i na filmu. Jedno vreme ova glumica je živela u Londonu, a pored glume bavila se i produkcijom i humanitarnim radom. Ono što retko ko zna jeste i činjenica da Aleksandra tečno govori čak pet jezika - slovenački, engleski, srpski, nemački i italijanski.

Aleksandra Balmazović
Foto: Printscreen

Aleksandra često posećuje srpsku prestonicu, naročito u vreme filmskih festivala. Aleksandra se mnogo promenila od kultnog filma, te slobodno možemo reći da danas izgleda neprepoznatljivo.

Publika u regionu je imala priliku da je gleda u nekoliko ostvarenja, a jedno od najpopularnijih je bilo "Zadnja večerja".

Poslednjih nekoliko godina Aleksandra se vratila na glumačku scenu, a poslednju uloga kojom je privukla pažnju javnosti ostvarila je u domaćoj seriji "Slučaj porodice Bošković" koja je prošle godine prikazivana na RTS-u.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd