Utorak 27. feb 2024.
Dejan Milićević, Jelena Karleuša

"Verovatno to nisam zaslužio od nje" Dejan Milićević progovorio o saradnji sa Karleušom

Foto: YouTube printscreen/RTS Ordinacija, Srbija Danas
Poznati umetnik sa naših prostora otkrio je detalje o saradnji sa jednom od najvećih estradnih umetnica sa naših prostora, Jelenom Karleušom.

Mag fotografije i tvorac jedinstvenih vizuelnih identiteta Dejan Milićević, gostujući u jednoj emisiji, otkrio je svojevrsne detalje o svom privatnom i poslovnom životu. 

Jedna od najupečatljivijih tema jeste revolucija koju je pokrenuo sa Jelenom Karleušom.

Karleušina ćerka Nika ODUŠEVILA kulturnim podbadanjem: "U školi ne gledaju ko mi je mama, već kakav sam čovek"Jelena Karleuša

Karleušina ćerka Nika ODUŠEVILA kulturnim podbadanjem: "U školi ne gledaju ko mi je mama, već kakav sam čovek"

Zvezda "Granda" zarađuje više od nekretnina nego od pevanja - otkrio detalje svog investitorskog uspehaDarko Filipović

Zvezda "Granda" zarađuje više od nekretnina nego od pevanja - otkrio detalje svog investitorskog uspeha

Preminula zvezda serije "Seks i grad": Porodica saopštila tužne vestiBani

Preminula zvezda serije "Seks i grad": Porodica saopštila tužne vesti

Dejan Milićević
Foto: Srbija Danas

- Kao jednom umetniku, pogotovu jednom blizancu koji voli sve da proba i kada se sve spoji sa umetnošću, bilo je neminovno da se desi, da poželim da i ja nešto otpevam. Poznavanje Jelenine majke Divne, i divne saradnje i druženja rezultiralo je pesmom koja je obrada poznatog svetskog hita. To je bio njen prvi duet sa nekim iz sveta šoubiznisa, a pesma je doživela veliki uspeh. Kada smo napravili sve to bilo je lako slatko, moja ekipa je napravila spot a naše je bilo samo da odglumimo dobro. Sve to što smo otpevali tada prati nas i danas, prešli smo sito i rešeto što bi se reklo. Ja nju pratim na Instagramu, ona mene ne, verovatno nisam dovoljno zaslužio. Ali, Bože moj, ja sam gospodin i džentlmen i zauvek ću pamtiti i voleti sve što je ona u to vreme uradila za mene a i kasnije. Zaista smo uradili neke epik stvari koje će se pamtiti - otkrio je Dejan. 

Takođe, Milićević se osvrnuo i na anegdote sa snimanja spota sa Jelenom. 

- Ideja je bila da Jelena hrani gavrana nekim mesom, a oni doneli nekog pitomog, meni se želudac prevrnuo jer sam ja neko ko bi sve životunje ovoga sveta oslobodio, nikada mi životinja ne bi bila u kavezu. Apelujem na Zoo-vrt da se izmesti, tolika nam je Vojvodina, da može da se obezbedi neko prostranstvo da mogu slobodno da žive i uživaju. Eto, ja sam gavrana odmah vratio, ali bio je sladak pokušaj moje ekipe. Imali smo neku ribicu u akvarijumu, to je bilo jako simpatično. Ali napominjem, voleo bih da sve životinje budu slobodne. Više volim njih nego ljude - rekao je Dejan za Kurir OVDE. 

Podsetimo, Dejan je govorio o svom najtraumatičnijem životnom momentu, kada je izgubio pamćenje. 

- Jednog dana sam izašao na ulicu... Pozvao sam svog montažera i rekao mu da ne znam gde da idem. On je ukapirao da po mom zvuku glasa nešto nije u redu - počinje svoju ispovest Dejan Milićević i dodaje da je jedva uspeo da ode kod majke.

- Mama, pomozi mi ne mogu ničeg da se setim - molio ju je Dejan. 

Dejan je istakao da se sve na kraju dobro završilo i da se njemu pamćenje povratilo, ali nemila situacije je ostavila velike traume na njega. 

Dejan-Milićević
Foto: Srbija Danas
Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd