Četvrtak 07. dec 2023.
Rasta

Drama na Rastinom nastupu u Zagrebu - Reagovala interventna, dok je publika satima čekala u redu, a mnogi nisu ni ušli

Foto: Srbija Danas
Nastao totalni kolaps!

Došlo je do drame na nastupu repera Stefana Đurića Raste kada je ispred jednog kluba u Zagrebu, zbog greške organizatora, ostalo više od stotinu ljudi.

Zbog situacije, o čemu svedoče dramatične fotografije gužve i haosa na ulazu Rastinog nastupa, te noći je morala da reaguje i policija, a roditelji dece koja su bila prisutna kažu da se u jednom trenutku pojavila i interventna jedinica. Međutim, nije bilo većih incidenata.

Suzana Mančić slavi Aranđelovdan, a ovog svetitelja je PREKINULA da praznuje nakon 8 godina, evo i ZAŠTOSuzana Mančić

Suzana Mančić slavi Aranđelovdan, a ovog svetitelja je PREKINULA da praznuje nakon 8 godina, evo i ZAŠTO

OPLJAČKAN Adam Adaktar - Kontroverznom biznismenu odnesene dragocenosti u vrednosti jednog stana u BeograduAdam Adaktar

OPLJAČKAN Adam Adaktar - Kontroverznom biznismenu odnesene dragocenosti u vrednosti jednog stana u Beogradu

"Moj partner je ostao NEPOKRETAN..." Ivana Dudić prvi put o saoobraćajnoj nesreći - Šest sati smo čekali pomoć nepomičniIvana Dudić

"Moj partner je ostao NEPOKRETAN..." Ivana Dudić prvi put o saoobraćajnoj nesreći - Šest sati smo čekali pomoć nepomični

Rasta
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Srpski izvođač koji u Hrvatskoj promoviše svoj film '3211' izazvao je veliko interesovanje publike i rasprodao koncert u Bestu, ali je mnoge dočekalo neprijatno iznenađenje na ulazu u klub.

Organizator "Art mjuzik Adria” zabranio je ulaz mlađima od 16 godina, a pošto je veliki deo publike bio mlađi od propisanog uzrasta, morali su satima da čekaju u velikom redu. Tvrde da decu i roditelje organizatori nisu obavestili o pravilima.

Takođe, kako se navodi u objavi na Fejsbuku, neka deca od 12 i 15 godina nisu uspela da uđu u klub, uprkos dvosatnom čekanju i činjenici da su bila u pratnji roditelja.

Vatru na društvenim mrežama dodatno je podgrejala rasprava o tome kada deca zapravo smeju da idu na koncert i da li roditelji smeju da ih prate. Koliko je gužva u klubu bila, otkrivaju snimci iz kluba objavljeni na društvenim mrežama.

Rasta
FOTO: Facebook printscreen
Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd