Utorak 27. feb 2024.
Ivana Peters

Ivana Peters DOŽIVELA SRČANI UDAR USRED EMISIJE: Osetila jak bol i ONESVESTILA SE - haos na snimanju

Foto: ATA images
Ovaj događaj ju je naveo da malo uspori tempo života i da se pozabavi svojim zdravstvenim stanjem.

Pevačica, Ivana Peters, je pre nekoliko godina doživela srčani udar usred jedne emisije. Ona u tom trenutku još uvek nije napunila 40. godina, a već se susrela sa ozbiljnim zdravstvenim problemom.

Ivana je više puta pričala javno o ovom događaju. Ona je osetila jak bol u tom trenutku, a onda je shvatila da je i ranije osećala tegobe koje je zanemarivala. Pevačica se onesvestila usred emisije i nastao je haos na snimanju.

Sonja Vuksanović je posle Lukasa bila sa NJIM - Aca je tada odlepio "Hteo je preko mene da se proslavi, dečko se malo prevario"Aca Lukas, Sonja Vuksanović

Sonja Vuksanović je posle Lukasa bila sa NJIM - Aca je tada odlepio "Hteo je preko mene da se proslavi, dečko se malo prevario"

Aleksandra Prijović se obratila Milici Pavlović u zagrebačkoj Areni - javno joj ZAHVALILA zbog velike stvariAleksandra Prijović

Aleksandra Prijović se obratila Milici Pavlović u zagrebačkoj Areni - javno joj ZAHVALILA zbog velike stvari

"Mnogi su govorili da mi nije pametno da..." Dragana Mirković iskreno o emocijama koje su je često KOŠTALEDragana Mirković

"Mnogi su govorili da mi nije pametno da..." Dragana Mirković iskreno o emocijama koje su je često KOŠTALE

- Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije - ispričala je jednom prilikom Ivana.

Ivana Peters zagovornik je veganske ishrane i zdravog života, a infarkt koji je doživela u mladim godinama promenio joj je ceo život.

Ivana Peters
Ivana Peters
Foto: Srbija Danas

- Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije "Ko je kod Koje" nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život - istakla je pevačica.

I dan danas nije zaključeno zašto je imala ovaj zdravstveni problem.

- Presudne su bile neke druge stvari, ne godine, a ni genetika, jer u mojoj porodici niko nije imao srčanih problema. Bio je povišen holeserol, ali to je bilo tako i dok sam bila mlađa. Lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo - rekla je jednom prilikom Ivana.

Ivana Peters
Ivana Peters
Foto: Srbija Danas

Zbog malokrvnosti, pevačica je morala da počne da jede meso. Ona nikada neće odustati od muzičke karijere, ali je morala malo da uspori sa obavezama.

- Život je jedan, a u mom slučaju stres je ono što mi apsolutno nije potrebno. Shvatila sam da je brz stil života ono što mi nikako ne prija, a ova životna lekcija ima za mene dragocenu vrednost. Naučila me je da čuvam svoje zdravlje jer, na kraju dana osim porodice, ne postoji ništa preče od toga - rekla je Ivana Peters jednom prilikom za domaće medije.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd