Skip to main content
Lepa Lukić

JEDNA JE ŽIVA, A TRAGIČNA SMRT DRUGE I DALJE JE MISTERIJA Prava istina o odnosu dve velike pevačice za koje su pričali da su LJUTE PROTIVNICE

Foto: Youtube printscreen/ {NECA}ZORAN KALEZIC♫PESME KOJE DUSU GREJU♫
Neverovatna priča!

Naime, priča o rivalstvu Lepe Lukić i Silvane Armenulić lansirana je isključivo iz marketinških razloga. Iako su svi mislili da su ljute protivnice, one su zapravo bile prijateljice. Od Silavine pogibije, Lepa više nikada nije sela za volan automobila.
Nije pila ni pušila, jedini porok koji je imala bilo je kartanje.

ROĐEN SAM 1991, U TO ČUVENO DOBA: Jedan od omiljenih mladih srpskih glumaca o najupečatljivijoj uspomeni iz devedesetih

Čuvena pevačica Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Niš, kod mesta Kolari, u 37. godini, a zajedno sa njom u smrt su otišli i njena sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RT Beograd, koji je vozio auto.

SUZE U PORODICI LAZIĆ: "Ana Sević je SVE LAGALA!" A onda otkriven OVAJ šok!

lepa-lukic
Foto: Srbija Danas

Njena tragična smrt izazvala je veliku pažnju javnosti, naročito zbog brojnih misterioznih okolnosti koje su je pratile.
Prema rekonstrukciji nesreće, na ravnom putu ford granada kretao se brzinom od oko 150 kilometara na sat, a onda je iznenada počeo da prelazi u levu, suprotnu kolovoznu traku i usledio je sudar. Vozač kamiona iz daljine je video farove kako mu se brzo približavaju, ali je pomislio da će se mimoići. Shvativši da će doći do sudara, počeo je da koči, ali bilo je kasno. Desna strana forda granade takvom silinom zakucala se u kamion da mu je kompletno izvalila prednji desni točak, poluosovinu i podvukla se pod njega.

Folkerka se godinama borila sa viškom kilograma, a sad se OSUŠILA: Da li je fotošop ili je stvarno? (FOTO)

U kanalu pored puta nađena je polomljena violina, a jedna od misterija koju je za sobom ostavila Silvanina smrt bila je ta da su u vreme kad je već uveliko trebalo da budu u Beogradu, bili tek na pola puta.

UKLJUČIO SE UŽIVO pred ulazak u "Zadrugu"! Evo šta je Sloba Radanović obećao da će URADITI večeras!

Vodila je GRAND SHOW i bila omiljena - a onda NESTALA: Evo zašto je danas daleko od očiju javnosti

Pevačica Lepa Lukić na dan nesreće trebalo je da bude sa svojom prijateljicom, a od trenutka kada je saznala za njenu pogibiju dugo nije mogla da se oporavi.

Silvana Armenulić
Foto: Youtube printscreen mad max

– Na dan nesreće trebalo je da putujemo na zajednički koncert, ali ja sam se se prvi put u karijeri uspavala. Za njenu smrt saznala sam od novinara koji su me probudili u dva sata noću da me pitaju za komentar povodom tragedije. Počela sam da se tresem i gledala u sto na kome su bili plakati na kojima smo bile nas dve. Odmah sam popila sedativ i dugo nisam mogla da se pomirim sa istinom. Od tada nikada više u životu nisam sela za volan – ispričala je Lepa u jednom intervjuu. 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
13 Beograd