Ponedeljak 04. mar 2024.
Karleuša i Nataša DNK

"Svinja ima više intelekta od tebe..." Karleuša ošurila po Nataši Aksentijević - Navijaš za masakr

Foto: ATA images
Pevačica, u svom maniru, bacila je niz osuda na račun poznate glumice koja živi drugačiji stil života od nje.

Na tapetu Jelene Karleuše ove noći na društvenoj mreži Instagram našla se voditeljka i glumica Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK.

Aksentijevićeva je poznata kao neko ko uživa u hrani i ne libi se da o tome javno govori, kao što je i učinila u emisiji na "Prvoj TV",  a upravo njene reči su izrevoltirale popularnu pevačicu, koja je poznata kao neko ko se zalaže za prava životinja i koja je veganka.

"Zaslužila je da plače..." Nakon Breninih suza na koncertu, oglasila se Karleuša brutalnom porukomKarleuša i Brena

"Zaslužila je da plače..." Nakon Breninih suza na koncertu, oglasila se Karleuša brutalnom porukom

"Neka gori Balkan..." Karleuša podelila snimak sa Draganom Mirković - pevačice bacile torbe u transuDragana Mirković i Jelena Karleuša

"Neka gori Balkan..." Karleuša podelila snimak sa Draganom Mirković - pevačice bacile torbe u transu

Fizički kontakt u programu uživo - Nataša DNK svom silinom krenula na Kebu, pa se gorko pokajalaNataša DNK, Keba

Fizički kontakt u programu uživo - Nataša DNK svom silinom krenula na Kebu, pa se gorko pokajala

Jelena Karleuša
Časlav Vukojičić
Foto: e-stock

- Ljudi ne znaju velike istine o slanini, a to je da 100 grama slanine ima samo 500 kalorija kao i 100 grama badema. Vi kada pojedete 100 grama badema počnete da se davite, ide vam sve ono... a sa slaninom dobijete snagu, energiju i žedni ste - rekla je u svom stilu Nataša Aksentijević tokom svog gostovanja.

Nataša Aksentijević
Foto: YouTube/TVDR

- Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom. To je očigledno, ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći, tvoj je izbor šta ćeš jesti. Jedi i g*vna što se mene tiče (bolje g*vna nego leš). Po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo. O pritisku, šećeru, viscelarnim mastima, masnoj jetri da ne govorim, tvoja stvar, ali moraš da razumeš da nemaš šta ti da dozvoljavaš kada je o tuđem životu reč. Tu ja tebi ne dozvoljavam. Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti. Navijaš za masakr životinja koje imaju pravo da žive, baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju. Ti si kako kaže, isto što i svinja. Mada, svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta. Budi više svinja, a manje ignorantna budala - istakla je Jelena Karleuša na društvenoj mreži Instagram.

stori
Foto: Instagram/karleusastar
Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd