Ponedeljak 26. feb 2024.
Milica Pavlović, Jelena Karleuša

PUKLO PRIJATELJSTVO: Karleuša udarila na Milicu Pavlović?! "Nema hit, publici je ponudila jedno veliko NIŠTA!"

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković
Nije valjda da je već došlo vreme da se razilaze?!

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je izdala dva nova studijska albuma, "Alfa" i "Omega" i time, kako i sama voli da istakne, pomerila granice domaćer, ali i regionalnog šou-biznisa. Na putu uspeha podržali su je mnogi, od fanova, preko saradnika pa sve do kolega. Svakako jedna od onih koja je bila glasna u hvalospevima, bila je i njena prijateljica Milica Pavlović, mlada muzička zvezda koja je takođe ove godine izdala hit album "Lav".

Pavlovićeva je takođe bila i gost na spektakularnom koncertu koji je Karleuša upriličila pre svega nekoliko dana, u cilju promocije pomenuta dva albuma. Međutim, poznato je da JK ima prilično oštar jezik, te da se ne libi da iznese svoje mišljenje, koje nekada nesmotreno ume i da povredi. U prilog napisanom, svedoči i najnovija objava na socijalnoj mreži "X" (nekadašnji Tviter).

"I SAMA SAM BILA ŽRTVA S*KSUALNOG UZNEMIRAVANJA!" JK o femicidu koji potresa region, invaziji na Cecinu vilu i sukobu sa Futom!

"I SAMA SAM BILA ŽRTVA S*KSUALNOG UZNEMIRAVANJA!" JK o femicidu koji potresa region, invaziji na Cecinu vilu i sukobu sa Futom!

ZAPLAKALA NAKON KONCERTA ZBOG ĆERKE NIKE! Jelena Karleuša nikad emotivnija - otkrila šta su joj deca priredila u bekstejdžu

ZAPLAKALA NAKON KONCERTA ZBOG ĆERKE NIKE! Jelena Karleuša nikad emotivnija - otkrila šta su joj deca priredila u bekstejdžu

"Svega sam se nagledala i naslušala" Milica Pavlović o sputavanju i prijateljstvu sa Jelenom Karleušom!

"Svega sam se nagledala i naslušala" Milica Pavlović o sputavanju i prijateljstvu sa Jelenom Karleušom!

Jelena Karleuša je kao što je sada već poznato, na svom koncertu upriličenom u Beogradu na vodi, ugostila pored Sjsi MC, Mimi Mercedez, Nemanje Antonića i Milicu Pavlović. Njihovo prijateljstvo datira od pre par godina, a kruna odnosa jeste i trenutno jedan od najvećih hitova "Mašala" - duetska numera koju su premijerno i izvele u prestonici.

Milica Pavlović, Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Sporni status koji narušava dugogodišnje prijateljstvo

Kao što smo već pomenuli, Jelena je imala nalet inspiracije, te je napisala status na socijalnoj mreži "X" kojim je udarila ne samo na Aleksandru Prijović, Teu Tairović, Saru Jo, već i pomenutu drugaricu Milicu Pavlović. Evo o čemu je reč.

- Moram da priznam da nije bio preterano veliki izazov snimiti 19 hitova na "Alfa" i "Omega" albumima, kada se u ovoj godini nije desilo nijedna hit pesma, niti hit album na muzičkom nebu. Svi zvuče kao da su došli iz 2001. godine. Redom su svi omanuli i publici su ponudili jedno veliko ništa. Ali je bio ogroman izazov napraviti šou, koji ćete gledati na televiziji za vikend. To se zove veliki izazov - napisala je JK i uspela ponovo da isprovocira javnost i navuče gnev na sebe, jer su se već pronašli oni koji govore da se ogrešila o Milicu Pavlović.

status
Foto: X printscreen/ karlinbich

Navikli smo na ovakav stil pisanja Jelene Karleuše koji neguje decenijama unazad, ali primećujemo da javnost iznova biva šokirana njenim statusima. Da li će i Milica Pavlović biti šokirana, razočarana, potresena ili utučena nakon što njena prijateljica indirektno govori da njen album "Lav" pored svog truda i novca koji je uložila, nije privukao pažnju publike, saznaćemo vrlo brzo.

Ono što je bilo prilično kontradiktorno sa Jelenine strane jeste najava koju je izgovorila pozivajući Pavlovićevu na binu. Tada je izjavila kako prava prijateljstva na estradi ne postoje, ali da je Milica dokaz koji je uverava u suprotno. Da li bi to značilo da JK nije pravi prijatelj, pitanje je koje se odmah nameće.

Verujemo da će njih dve na kraju ipak pronaći zajednički jezik, te da je ovo još jedna u nizu Karleušinih izjava koje nisu imale zlu nameru, već cilj da se izazove senzacija u medijima i privuče dodatna pažnja, kako bi se izreklamirao njen koncert i pomenuta dva albuma.

Šta nam je sve JK rekla nakon održanog koncerta u Beogradu na vodi, te zašto je zaplakala pogledajte u narednom video zapisu:

BONUS VIDEO: Intervju sa Jelenom Karleušom:

 

Vremenska prognoza
Fog
8 Beograd