Ponedeljak 26. feb 2024.
Amadeus bend

KRVOPROLIĆE NA NASTUPU! Momci grupe Amadeus benda SPASILI ŽIVOT momku...UŽAS I JEZA!

Foto: Srbija Danas
Ovo nikada do sada nisu doživeli.

Protekli vikend definitivno će još dugi niz godina ostati u pamćenju momcima iz "Amadeus benda". Za razliku od drugih svirki koje pamte po histeriji i ludom provodu, ovaj će biti ubeležen po pravom krvoproliću.

Naime, u diskoteci u Kočanima u Makedoniji, ponesen žestokom atmosferom, momak je naočigled svih isekao sebi vene. Nastao je haos i prvi su mu u pomoć pritekli upravo popularni muzičari i konobari, a samo njihovom brzom intervencijom, kao i urgentnom dolasku Hitne pomoći na lice mesta, spasen je mladi život.

SVE DUGUJE NJOJ: Emotivna ispovest Rade Manojlović - Majka je verovala u mene!

Amadeus bend
Foto: Srbija Danas

Uprkos tome što žele da zaborave ovaj nemili događaj, čitavu dramu potvrdio je Aleksandar Stanimirović koji je nedovoljno odlučio da ovo podeli sa svima:

- Tačno tako. Nekoliko puta mi je prilazio jedan mladić u toku svirke i tražio da ponovo odsviramo pesmu "Moja zemlja". Kada smo to učinili, iznenada je izvukao nož i presekao sebi vene. Bili smo zgranuti. Konobar koji je bio pored njega brzo ga je izveo napolje i Hitna pomoć ga je odmah prebacila u bolnicu. 

BEZ MAJKE: Otkriven razlog Cecinog ODSUSTVA sa Veljkovog rođendana!

amadeus bend
Foto: Srbija Danas

PRIJA OTKRILA TAJNU O VEZI SA FILIPOM: Neverovatno, ali OVO se njima dešava!

Srećom, spasli su ga i sve se dobro završilo - rekao je Aleksandar za "Alo" i dodao:

- Bio je to veliki šok za nas jer nikada do sada tako nešto nismo doživeli. Iskoristio bih priliku da apelujem na sve koji nas poštuju da ovo nije način da se voli muzika i da je apsolutno nedopustivo povređivati sebe. Muzika je tu da nam život učini lepšim, a ne da ikome nanosi bol - rekao je potresen Aleksandar.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd