Ponedeljak 04. mar 2024.
Lepa Brena

"Nije važno da li se PEVA ili PJEVA" Lepa Brena složna sa Stanivukovićem "Hajde da se volimo"

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković
Fantastična atmosfera je zagarantovana kada je na bini Lepa Brena!

Jedna od najvećih zvezda Balkana Lepa Brena u Banja Luci će održati koncert za Novu godinu, pa je povodom toga održala konferenciju za pripadnike sedme sile sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem.

Oboje su došli izuzetno raspoloženi, a regionalna diva obećala je svima pravi spektakl prvog januara.

"Nismo ostarili" Snežana Đurišić imala POSEBAN POVOD ZA SLAVLJE, okupila vrh domaće ESTRADE (VIDEO)Snežana Đurišić

"Nismo ostarili" Snežana Đurišić imala POSEBAN POVOD ZA SLAVLJE, okupila vrh domaće ESTRADE (VIDEO)

"PROVERAVAO me, mislio je da SAM LEČENI ALKOS" Glumica sa njim bila u braku, a on sumnjao U NJENU PROŠLOSTJelena Čvorović

"PROVERAVAO me, mislio je da SAM LEČENI ALKOS" Glumica sa njim bila u braku, a on sumnjao U NJENU PROŠLOST

Aleksandra Prijović se oglasila povodom Brenine rasprodate Arene u Zagrebu za rekordna 24 sata Aleksandra Prijović, Lepa Brena

Aleksandra Prijović se oglasila povodom Brenine rasprodate Arene u Zagrebu za rekordna 24 sata

Lepa Brena
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

- Raduje me to što sam reperotar koji sam ja snimila, a to su 22 albuma, sada ga pakujemo i prepakujemo, jer ćemo ga pevati napolju, da kažem, u eksterijeru, repertoar treba da bude živ i veseo i da podstakne jednu dobru i pozitivnu energiju, a ja imam dosta takvih pesama. Naša poruka, kao što reče gradonačenik je "Zar je važno da li se peva ili pjeva", kao i "Hajde da se volimo". Svi koji žele da se dobro provedu, i da sa nekom novom energijom uđu u nogu godinu, neka dođu na trg Banjaluke - istakla je pevačica.

Brena se dotakla i novogodišnje euforije, od koje nas deli samo desetak dana. 

- Ovaj period treba da ima svečaniju konotaciju, jer svi se pripremaju da to bude neka radost i veselje, svi se raduju snegu, iskreno rečeno ja se više radujem snegu zbog mog unuka i dece, nego zbog sebe, zato što nemam vremena ni za skijanje i ni za šta, jer dosta putujem i radim.  Raduje me što ću drugima kupiti poklone, i što će se oni obradovati tom prilikom - rekla je ona. 

Ovom prilikom Brena se osvrnula i na neverovatan uspeh Aleksandre Prijović, čiji su koncerti, slobodno možemo reći, obeležili ovu godinu.

- Aleksandrin uspeh je nešto što smo mi očekivali i nešto na čemu je njen tim na čelu sa Filipom, njenim suprugom i producentom. Radili su zaista sedam, osam godina. Ono što ona doživljava kao mlada pevačica je zaista velika sreća. Ona je isto tako htela da pokaže, sa svim gostima koje je pozvala na koncerte, da treba da se širi ljubav, dobra i pozitivna energija, i mislim da je ta poruka baš dobro poslata, mi za drugu poruku ne znamo. Mi smo pevači, mi volimo ljude bez obzira ko su, šta su, odakle su jer ti ljudi su naša publika i to je ono što je suština svakog pevača. Mi širimo radost, ljubav i zajednicu. To je jako dobra poruka koja je poslata iz Zagreba, iz Sarajeva i Beograda, i mi je sada šaljemo odavde - rekla je ona.

Aleksandra Prijović
Foto: Srbija Danas

O čemu je još Brena razgovarala sa pripadnicima sedme sile, pogledajte na snimku ispod:

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd