Četvrtak 07. dec 2023.
Aleksandra Prijović, Filip Živojinović

"OPTUŽIO JE DA GA VARA SA MENADŽEROM!" Žestoka svađa Prije i Filipa - desio se incident na proslavi Ace Pejovića?!

Foto: ATA Images
Gosti su zamoljeni da o ovome ne pričaju?!

Već danima unazad se spekuliše da Aleksandra Prijović i Filip Živojinović navodno imaju probleme u braku. Svima je bilo čudno kada su odvojeno stigli na proslavu punoletstva ćerke Ace Pejovića. Šuška se da je problem između Filipa i Aleksandre navodno nastao zbog njenog menadžera Danijela Blažića Blaška.

Kako prenosi "Kurir", Filip je navodno optužio Aleksandru da ga vara sa Blaškom i njih dvoje su se žestoko posvađali na proslavi.  

"BLOKIRANI SMO!" Milan Milošević o sukobu sa Aleksandrom Prijović - POSVAĐALI smo se zbog posla

"BLOKIRANI SMO!" Milan Milošević o sukobu sa Aleksandrom Prijović - POSVAĐALI smo se zbog posla

SVE PRISUTNE DOVELE DO SUZA! Tea i Prijovićka uz zagrljaj i pesmu pokazale šta znači prijateljstvo!

SVE PRISUTNE DOVELE DO SUZA! Tea i Prijovićka uz zagrljaj i pesmu pokazale šta znači prijateljstvo!

"REKLA JE DA JE ALEKSANDRA MRTVO PUVALO BEZ HARIZME!" Dara Bubamara udarila na Prijovićku - kruže priče da je ljubomorna?!

"REKLA JE DA JE ALEKSANDRA MRTVO PUVALO BEZ HARIZME!" Dara Bubamara udarila na Prijovićku - kruže priče da je ljubomorna?!

- Prija je na proslavu punoletstva svog kuma došla sa prijateljem i šminkerom. Njen suprug Filip stigao je ranije sa bratom i ocem. Na proslavi je bio i Aleksandrin menadžer Blaško, koji se od nje ne odvaja godinama. Oni su svi sedeli za istim stolom i sve je bilo u najboljem redu, dok u jednom trenutku nije došlo do teške svađe. Filipu je zasmetalo to što su se Aleksandra i Blaško sve vreme došaptavali i osmehivali jedno drugom. On je u jednom trenutku dobio takav napad ljubomore da se zacrveneo od besa. Optužio ju je da ga vara sa Blaškom. Aleksandri je bilo jako neprijatno zbog svega, uopšte nije očekivala takvu reakciju supruga - navodi izvor i dodaje:

- E sad, da li je malo veća količina alkohola učinila svoje ili ne, ne mogu da tvrdim, ali svi su bili šokirani zbog te situacije, posebno kad se zna da njih dvoje godinama imaju stabilan brak, iako se s vremena na vreme po medijima pojavljivala priča da nisu u najboljim odnosima i da im je brak na klimavim nogama. Aleksandra i Filip su u jednom momentu izašli van sale kako se ne bi raspravljali pred ostalim gostima i tamo su proveli nekoliko minuta. Uspela je nekako da ga smiri, pa su se vratili za sto i pravili se kao se ništa nije dogodilo - dodao je izvor.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović
Foto: Instagram printscreen/aleksandra__official

Kako prenosi "Kurir", gosti su navodno zamoljeni da ne pričaju o ovom incidentu. 

- Vrlo je verovatno da je neko čitav incident i snimio i da će se to pojaviti na društvenim mrežama. Iako su svi gosti zamoljeni da o ovome ne govore nikom, priču je vrlo brzo po kuloarima proširio neko od gostiju. Ovo je mnogima bio dokaz da gde ima dima, ima i vatre, pošto se već duže vreme šuška da između Prije i Blaška postoji nešto više od poslovne saradnje i prijateljstva - završava izvor za "Kurir".

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa Aleksandrom, Filipom i Blaškom, ali niko od njih nije bio dostupan za komentar.

Podsetimo, Aleksandra je jednom prilikom govorila o razvodu od Filipa, te je istakla da od toga nema ničega i da se sve završava na pričama po gradskim kuloarima.

Aleksandra Prijović
Foto: YouTube Printscreen/RTV Pink Official

- Razveli su me već nekoliko puta. Bilo je i toga kada smo počeli da se zabavljamo. Bilo je prosidbi, kao verio me, pa će svadba, ne znam koliko puta, ali dosta. Najveći problem koji se u našem braku dešava jeste onaj kada ja kasnim, a treba da krenemo negde. Filip je u svemu veoma precizan i tačan, te ne voli kada treba da me čeka. To su neke stvari koje njega užasno nerviraju. A ja, kao i svaka devojka, ne mogu da stignem da sve završim na vreme. Inače, nemamo običaj da se svađamo, ako i dođe do toga, to je retkost. Nekako se uvek trudimo da svako svoje mišljenje i stav iznese u razgovoru, te onda pronađemo zajedničko rešenje koje odgovara obema strana - rekla je jednom Prijovićka za medije.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd