Ponedeljak 26. feb 2024.
Mladen Grdović

TUŽIO ROĐENU ĆERKU: Hrvatski pevač tvrdi da nema za alimentaciju, a vozi skupe automobile - ovo su šok detalji

Foto: YouTube/CMC TV
Pored toga što Mladen voli skupe automobile i pijančenje, pevač očigledno voli i brzu vožnju, te je u više navrata imao i nezgode.

Hrvatski pevač koji je neretko u centru pažnje zbog nekog skandala, najčešće u pripitom stanju, Mladen Grdović (64) pre godinu dana tužio je ćerku (19) zbog alimentacije.

Smatra da joj je 130 evra mesečno dovoljno jer je otišao u prevremenu penziju koja iznosi nešto više od 400 evra.

SLAVLJE u porodici Ražnatović: Anastasija se odmah oglasila, podelila prelepe vesti (FOTO)Anastasija Ražnatović

SLAVLJE u porodici Ražnatović: Anastasija se odmah oglasila, podelila prelepe vesti (FOTO)

Pogledajte zašto Hrvati OPSESIVNO pišu o sinu (5) Goge Sekulić - Zbog ovoga je region u šokuGoga Sekulić

Pogledajte zašto Hrvati OPSESIVNO pišu o sinu (5) Goge Sekulić - Zbog ovoga je region u šoku

Zbog ove lepotice NIKO na Balkanu NE PROPUŠTA vremensku prognozu - Vrelo izdanje voditeljke zapalilo društvene mrežeNora Šahinpašić

Zbog ove lepotice NIKO na Balkanu NE PROPUŠTA vremensku prognozu - Vrelo izdanje voditeljke zapalilo društvene mreže

Kako su preneli hrvatski mediji, ono što je neobično u ovoj priči jesu ti navodi da Mladen nema za alimentaciju, a vozi skupe automobile, dok mu je ćerka viđena kako konobariše. Kako je poznato, pevač voli skupe automobile, pijančenje, ali i brzu vožnju pa je tako slupao mercedesa, jaguara, ferarija...

Prvu nesreću Grdović je imao 2004. godine. Tad je slupao ferari 360. Imao je 2,7 promila alkohola u krvi, a pri tome je povredio vratni pršljen.

Tri godine posle slupao je mercedes 500 CL vredan nešto više od 130.000 evra. Zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad automobilom, prešao na levu stranu puta i zabio se u betonski zid. Tom prilikom odbio je alkotest. Grdović je imao i porše, koji je takođe slupao.

Mladen Grdović
Foto: YouTube/CMC TV

- Mogao sam da kupim stan, ali radije sam uzeo porše. I on je završio u starom gvožđu. Već godinama imam jaguar i nikada ga neću prodati - rekao je svojevremeno Grdović.

- 2009. pevač se napio u Zadru. Častio je tinejdžere po kafićima, a zatim seo za volan svog jaguara i njime "pomeo" stolice na terasi kafića koje su mu smetale na putu.

- 2013. Grdović i sad već bivša supruga Brankica imali su saobraćajnu nesreću u Arbanasima kad je slupao mercedes. Udario je u betonski zid kuće, a zatim i rasvetu. U nesreći je bila povređena Brankica, a policija mu je tad izmerila 2,7 promila alkohola u krvi.

- 2015. s istim je mercedesom sletio je s puta, oštetio drugi automobil, a zaustavio se udarivši u znak. Grdović je potom napustio mesto nesreće, a policija ga je pronašla tek četiri dana posle.

- 2016. Grdović se Jaguarom zabio u betonski zid kuće. U bolnici su mu tad izmerili 3,61 alkohola u krvi.

Mladen Grdović
Foto: YouTube/CMC TV

Grdović je na sudu tvrdio da zbog korone nije imao nastupe, te da je narušenog zdravlja. Zbog brakorazvodne parnice s bivšom suprugom Brankicom rekao je da je ostao bez dobrog dela imovine koju je stekao pevajući više od 40 godina, a izvor je tada za hrvatske medije tvrdio da on lepo zarađuje.

- Zavisno gde nastupa, ali po koncertu dobija oko 5.000 evra, ponegde i 6.000 evra, dok su gradovi nešto darežljiviji. Pre je imao i svoju produkciju, sad to mora da plaća - rekao je izvor tada.

 

Vremenska prognoza
Fog
7 Beograd