Skip to main content
Milica Todorović

MNOGO JE TEŠKO: Milica Todorović rekla istinu o SVOJOJ BOLESTI

Foto: Youtube Printscreen/Iz Profila Tv Grand
Izdrži, Milice...

Pevačica Milica Todorović u 2017. godinu ulazi potpuno zadovoljna, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Novogodišnje želje ne ne zamišlja jer se boji da se neće ostvariti, ali zato sanja da se uda i postane mama jedne lepe devojčice.

Osim što je zdravlje nije poslužilo u prethodnoj godini jer je primila više infuzija nego poklona, Milica kaže da je zadovoljna kako ispraća 2016.

- Bila mi je veoma uspešna i radna, imala sam lepu letnju turneju i predivno leto, koje sam provela sa momkom, sestrom i zetom. Zapečatila sam je pred kraj singlom "Cure privode". Generalno mi je bila kul godina, sve je išlo glatko, nigde mi nije zapinjalo ako ne računamo zdravlje.

milica todorovic
Foto: Srbija Danas

NIJE SAMO MADŽGALJ: Dubravka Mijatović bila u braku sa JOŠ JEDNIM poznatim glumcem (FOTO)

Na pitanje šta je problem sa zdravljem, Milica je nerado odgovorila.

- Uopšte me ne služi dobro, nemam neki veliki problem, već hroničnu upalu sinusa, koja mi je na tatu. To pogoršava ceo respiratorni sistem, koji je meni za posao vrlo bitan. Na sve to, ja pušim, mada ne mnogo, pola pakle dnevno. Zato uvek sebi u ponoć poželim dobro zdravlje dobro zdravlje, jer mi je mnogo teško da pevam kad sam bolesna - rekla je Milica za "Alo".

ŠOKANTAN BROJ GODINA ŠAKA POLUMENTE: Svi misle da ima ČETRDESETAK, a on je bliži SEDAMDESETOJ

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd