Skip to main content
Nemanja Vuković

REŠENA MISTERIJA SMRTI mlade zvezde "Granda" Nemanje Vukovića - Naređena obdukcija, policajac ga upozorio da...

Foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda
"Taj sudar nije direktno vezan sa Nemanjinom nesrećom."

Tokom prošle nedelje Srbiju je potresla vest o tragičnoj smrti mladog pevača Nemanje Vukovića iz Foče koji je učestvovao u "Zvezdama Granda".

Sada su isplivali novi detalji nesreće. On je krenuo da snimi pesmu Emira Đulovića "Živi, moje milo" sa prijateljem i kolegom i upravo zato se našao na autoputu na kome je kobno nastradao.

Preminula čuvena književnica Dubravka Ugrešić, dobitnica NIN-ove nagrade!

Preminula čuvena književnica Dubravka Ugrešić, dobitnica NIN-ove nagrade!

"MISLILA SAM DA LUDIM, POJELI SU ME!" Jeziva ispovest naše poznate pevačice, vodi tešku zdravstvenu borbu

"MISLILA SAM DA LUDIM, POJELI SU ME!" Jeziva ispovest naše poznate pevačice, vodi tešku zdravstvenu borbu

STIŽE DRUGI UNUK! Ceca otkrila SVE o prinovi, evo koje srpsko ime su Veljko i Bogdana izabrali za bebu!

STIŽE DRUGI UNUK! Ceca otkrila SVE o prinovi, evo koje srpsko ime su Veljko i Bogdana izabrali za bebu!

- Svi su se pitali zbog čega je Nemanja bio na auto-putu na kom je poginuo. To mu nije bilo u planu, niti je bilo kome o tome pričao. Zato je za sve nas to bila prava misterija. Ipak, i te njegove poslednje sate obeležila je tužna muzika. On je to veče s jednim kolegom trebalo da u 19 sati snimi obradu pesme Emira Đulovića "Živi, moje milo", pa je krenuo tamo. O svemu su se dogovorili u poslednji čas, iznenada, zato niko ništa nije ni znao. Taj prijatelj ga je zvao, ali kako se on nije javljao, on je odlučio da otpeva svoj deo dok se Nemanja ne pojavi. Ono što je jezivo jesu dve stvari. Prvo, nesreća se dogodila baš u trenucima dok je on pevao taj kaver, a drugo su stihovi pesme, koji lede krv u žilama i skoro u potpunosti opisuju zlu sudbinu koja je zadesila Nemanju - nastavlja izvor. - priča izvor za "Kurir".

Nemanja Vuković
Foto: Instagram/nemanjavukovicc

"Opet sam sanjao da odlazim, gde se s nebom sastaju, dvoje se zauvek rastaju. Ako bez mene ti svane dan i broj ruža bude neparan, živi, moje milo, ko da me nije bilo, biću na sigurnom", glase stihovi te pesme, koju je Nemanja trebalo da otpeva u duetu s kolegom. On je i dalje neutešan zbog tragedije, a nakon svega što se desilo, odlučio je da tu pesmu posveti Nemanji. Video sam da je napisao posvetu uz obradu, koja kida dušu: "Brate moj, dogovorili smo se u 19 sati da uradimo kaver na ovu pesmu. Ali, eto, 10 minuta ranije, Bog je odlučio da je doživim i da je tebi posvetim" - završava izvor "Kurira".

Povodom ovog slučaja oglasio se i drugi izvor, blizak istrazi koji je otkrio detalje kobne noći.

- Nemanja je tokom vožnje doživeo nezgodu i najverovatnije zbog kvara na točku pevač je izgubio kontrolu i udario o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu. Iza njega su se nalazila dva vozila i ona se sudaraju. Taj sudar nije direktno vezan sa Nemanjinom nesrećom. Mladi pevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci na auto-putu je policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka kasnije. Pevač je zatim u sledećem trenutku, ne slušajući šta mu govori policajac, iz sada nepoznatih razloga pokušao da pretrči autoput kada je na njega naleteo autobus i usmrtio ga na licu mesta. Druga dvojica vozača su saslušana u stanici, i protiv jednog od njih koji je državnjanin Ukrajine, biće podneta krivična prijava. O slučaju pogibije mladog pevača obavešteno je nadležno tužilaštvo koje je naredilo obdukciju, ali i sva dodatna veštačenja - kazao je izvor za "24sedam".

Nemanja Vuković
Foto: Instagram/nemanjavukovicc

- Nemanja je tokom vožnje doživeo nezgodu i najverovatnije zbog kvara na točku pevač je izgubio kontrolu i udario o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu. Iza njega su se nalazila dva vozila i ona se sudaraju. Taj sudar nije direktno vezan sa Nemanjinom nesrećom. Mladi pevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci na auto-putu je policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka kasnije - kaže izvor blizak istrazi.

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
19 Beograd