Subota 24. feb 2024.
Neven Živančević

"Tog jutra sam i ja poginuo" Košarkaš je našem pevaču usmrtio devojku, od tragedije se nikada nije oporavio

Foto: Instagram printscreen/neven_invivo
Neven Živančević je pre više od deset godina doživeo tragediju od koje dugo vremena nije mogao da se oporavi. Nakon toga je karijeru ostavio po strani i nije davao izjave za medije, a jedan od svojih najvećih hitova posvetio je upravo devojci koja je tragično nastradala.

Pevač Neven Živančević, član grupe "In Vivo", doživeo je tragediju, nakon koje se povukao sa javne scene.

Naime, devojku Nevena iz "In Viva" je 3. novembra 2012. godine, na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, u Beogradu, automobilom usmrtio košarkaš Kimani Frend sa Jamajke.

Doživela FIJASKO na nastupu - Bivša Uraganka pevala pred 34 ljudi, a njena reakcija kada je ušetala u klub šokirala je prisutneIvana Boom Nikolić

Doživela FIJASKO na nastupu - Bivša Uraganka pevala pred 34 ljudi, a njena reakcija kada je ušetala u klub šokirala je prisutne

"Kobilo neotesana, nije čudo što si DO BOLA ANTIPATIČNA" Teu Tairović isprozivala što nije postala MAJKATea Tairović

"Kobilo neotesana, nije čudo što si DO BOLA ANTIPATIČNA" Teu Tairović isprozivala što nije postala MAJKA

Udovica Marinka Rokvića se javno obratila njegovom VANBRAČNOM SINU: "Za nas je porodica SVETINJA" Ovo je istina o njihovom odnosuMarinko Rokvić, Slavica Rokvić

Udovica Marinka Rokvića se javno obratila njegovom VANBRAČNOM SINU: "Za nas je porodica SVETINJA" Ovo je istina o njihovom odnosu

Neven Živančević
Foto: YouTube/printscreen/ InVivoVIPPER

- Onog jutra kad mi je otac s očima punih suza rekao da si sinoć poginula, tog trenutka je sve u meni stalo... Tog jutra sam i ja poginuo... Princezo mog života, tebe nema... Sve sam mogao da pomislim, i da ćeš možda jednog dana otići, da ćemo se posvađati oko gluposti, sve... ali, da će te neko ubiti i da ću ostati bez tebe preko noći, to nisam mogao. Pre tri dana sam ti rekao ono što sam i mnogo puta, a to je da želim da ostarim s tobom. Ušao sam u naš stan, ljubavi, dozivao sam te, vrištao sam, plakao... Bacio sam se na krevet mirišući tvoje stvari. I šta sad? Retki znaju koliko smo se voleli, a još ređi će to nekad i doživeti, jer znam da je ovo bila najveća ljubav ovog veka! Polovina moga tela je tvoja, polovina moga srca je tvoje, živimo i dalje zajedno, nema kraja. Ljubim te, snu moj - napisao je tada Neven na društvenim mrežama.

Tog dana kada se desila nesreća, Neven je bio na turneji u Beču.

Posle tragedije Neven se retko pojavljivao u javnosti. Međutim, nakon izvesnog vremena dana, kada je smogao snage, grupa "In Vivo" objavila je pesmu "Život unazad", koju je Neven napisao i u potpunosti posvetio Neveni.

- A ja živeo bih sad, ovaj život unazad, više te ljubio, bolje te čuvao. A ja živeo bih sad, ovo malo godina, sa tobom unazad, zauvek unazad - deo je pesme posvećene tragično preminuloj Neveni.

Nakon te pesme, Neven se ponovo povukao iz javnosti, a sa njim i drugi član Igor, i prošlo je mnogo vremena dok nismo čuli novu pesmu ovog dvojca.

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd