Ponedeljak 04. mar 2024.
Olja Crnogorac

VELELEPNI BAZEN i garderober krcat PRESKUPIM komadima - Naša voditeljka se baškari u OVOM luksuzu

FOTO: Youtube printscreen/Blic
Olja Crnogorac je pre nekoliko godina kupila je nekretninu od oko 100 kvadarata, i to u Beogradu. Za celokupnu zamisao, voditeljka nije angažovala arhitekte, već je sve radila sama.

Atraktivna dizajnerka i voditeljka Olja Crnogorac pre nekoliko godina kupila je nekretninu od oko 100 kvadarata, i to u Beogradu.

Ono što je interesantno, Olja nije želela da za sređivanje svog prostora angažuje arhitektu, već je sve osmislila sama i veoma brzo realizovala želje.

"Ma, KALAŠTURA neka, kao tenk je" Matora oštrim poređenjem opisala Anitinu majku - Usledile uvredeAnita, Matora, Angelina

"Ma, KALAŠTURA neka, kao tenk je" Matora oštrim poređenjem opisala Anitinu majku - Usledile uvrede

Anđela Đuričić DOBILA OTKAZ na televiziji: Nakon 6 meseci završila karijeru - više nije voditeljkaAnđela Đuričić

Anđela Đuričić DOBILA OTKAZ na televiziji: Nakon 6 meseci završila karijeru - više nije voditeljka

Matora ZAPENILA na Anitu "Bitnije joj je bilo da se čuje sa ŠVALERKOM, nego da uživa na sopstvenoj SVADBI"Anita Stanojlović

Matora ZAPENILA na Anitu "Bitnije joj je bilo da se čuje sa ŠVALERKOM, nego da uživa na sopstvenoj SVADBI"

olja-crnogorac
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Nekretnina nije bila sređena, pa je Olja morala sve sama da sredi. Vodila je računa o svakom detalju. Ništa nije želela da prepusti slučaju, jer voli kada sve radi sama, jer tako stvari može da drži po kontrolom. Čim je kupila stan, odlučila je da se sama pozabavi sređivanju, te je brzo angažovala majstore i započela sa sređivanjem čitavog prostora. Za samo mesec dana ceo stan je opremila, od poda do plafona, a sve je bilo urađeno kako je zamislila - objašnjva izvor blizak nekadašnjem TV licu.

Prostrani stan uređen je veoma lepo, što se jasno može zaključiti na osnovu fotografija, a od jedne sobe je napravila svoj garderober koji je krcat brendiranim odevnim komadima na koje bi joj pozavidele i najveće ljubiteljke mode.

Sa druge strane, u dnevnom boravku pretežno su svetli tonovi, a Olja najviše vremena voli da provodi u gledanju serija sa svojim mačkom. Kuhinja je mesto koje voli, jer ne poručuje hranu iz restorana, te zato sve što jede voli da sama sprema. Nije joj strano ni jedno jelo, već ume da pripreme sve, od pita, preko spremanja ribe do sarmi. Nekretnina poseduje i velelepni bazen gde Olja tokom leta okuplja brojne prijatelje.

- Svakog dana kuvam i gledam da ne poručujem iz restorana, zato mi je to i omiljeni deo stana u kome provodim najviše vremena - izjavila je jednom prilikom bivša manekenka.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd