Skip to main content
ceca

OTKRIĆE POSLE TOLIKO VREMENA! Rekao istinu o Ceci i sebi, dva sata kasnije - UBISTVO

Foto: Srbija Danas
Šok kakav se ne pamti!

Nekrunisani kralj zvezdarskog podzemlja Dejan Marjanović Šaban je dva sata pre nego što je ubijen, u jednom intervjuu, koji je tek nedavno, posle 23 godine od njegove likvidacije, isplivao u javnost, otkrio istinu o njegovoj vezi sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

NA PRAVDI BOGA... Zoran Marjanović je PRVI PUT progovorio na TV-u o svom životu i događajima iz prošlosti

Ceca Ražnatović
Foto: Srbija Danas

Iako su legenda devedesetih i folk zvezda često viđani zajedno u beogradskom klubu "Bojan Stupica", te su u više navrata javno potvrdili da su zajedno, žestok momak je ipak na kraju ispričao kakav je njihov odnos zapravo bio.

- Ja sam mlad čovek, završio sam građevinsku školu, volim da sam u društvu lepih devojaka, da vozim lep auto. Evo, imam BMW 850, to je, verujem, trenutno najbolji auto te klase u Beogradu. A i devojke me obožavaju. Molim te, objavi da su sve priče o mojoj navodnoj vezi sa našom najpoznatijom folkerkom čista izmišljotina i neistina. Volim jedino svoju verenicu Jelicu Matić Sindi. Ona je poznati foto-model na Zapadu i srećan sam s njom - ispričao je Šaban, kojeg je Ceca upoznala preko tada najbolje drugarice Mire Škorić.

ON JOJ JE NA PRVOM MESTU: Vendi objasnila zašto je važno da priznamo postojanje boga i spasemo sebe

On je posle pominjanja Cece priču okrenuo na drugu stranu.

- Ne volim da se junačim, da potežem revolver. Nisam od onih koji prvo pucaju, pa posle misle šta će, kako će. "Koka-kola" je moje piće. Pancir ne nosim, ne treba mi, a i trudim se i trudiću se da ne izigravam živu metu. Da li sam hrabar? To nije važno, jer nije hrabrost preživeti metak u stomak, to je glupost - rekao je Šaban u jednom delu intervjua koji je objavljen na Instagramu, na profilu "Legende devedesetih".

NAŠLA SAM SVOJU ŽIVOTINJICU NA PODU: Anđelka otkrila gde najviše voli da kupuje i kako to radi

Ceca
Foto: Srbija Danas

Dejan Marjanović Šaban važio je za nekrunisanog kralja Zvezdare. U medijima je pisalo da s njim počinje Cecina sklonost ka momcima sa beogradskog asfalta. Kako je pevačica u jednom intervjuu navela, njih dvoje su kratko bili zajedno, ali je poznanstvo s njim iskoristila da je golišav iznese pred publiku na njenom prvom koncertu na Tašmajdanu.

- S njim me je upoznala Mira Škorić čim sam došla u Beograd. Bio mi je predstavljen kao vlasnik lanca butika, rekli su mi da mu je otac arhitekta i da je fin i obrazovan dečko. Pojma nisam imala da je momak sa asfalta. S njim sam se zabavljala 17 dana, a kad sam saznala ko je i šta je, odmah sam ga ostavila - ispričala je Ceca.

Ima li krivičnog dela u "Zadruzi"? Publiku šokirao S*KS MALOLETNICE, međutim sa pravne strane...

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd