Skip to main content
Sanja Đorđević

PRODAJE PORODIČNU KUĆU - Sanja Đorđević se POVUKLA iz javnosti, sada otkrila ZAŠTO! Pojavila se na slavlju i izgleda MLAĐE nego ikad (VIDEO)

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Mnogi bi joj pozavideli na mladolikosti

Popularni folker Bane Bojanić upriličio je svečano slavlje povodom punoletstva njegove ćerke Aleksandre, u jednom prestižnom lokalu u Beogradu.

Na rođendan su pozvane brojne kolege njenog oca, lica koja krase estradu dugi niz godina unazad. Među prvima se pojavila pevačica Sanja Đorđević, koja je došla u pratnji svoje prelepe ćerke Ivane.

ŠIROKO! Bane Bojanić OTVORIO NOVČANIK: Otkrio šta je KUPIO ćerki za 18. rođendan! LUKSUZAN poklon

ŠIROKO! Bane Bojanić OTVORIO NOVČANIK: Otkrio šta je KUPIO ćerki za 18. rođendan! LUKSUZAN poklon

Bane Bojanić saženom i ćerkama
Bane Bojanić sa ženom i ćerkama

Sanja je bila voljna da porazgovara sa medijima, pa je pred našim kamerama govorila o zanimljivim momentima i trenutnim aktuelnostima iz njenog života.

- Ja sam prestala da slavim rođendane. Slavila sam četrdeseti i dalje ne računam godine koje prolaze. Moja ćerka je odabrala poklon za Aleksandru, ona je tačno znala šta njoj treba, ja sam samo dala pare. Zadnjih meseci sam baš radila, malo sam umorna, baš sam imala divne koncerte. Svi moji stari hitovi, sada su ponovo u trendu. Izgleda da ću zbog tih hitova doživotno pevati na osamnaestim rođendanima - rekla je Sanja pa otkrila zašto se povukla iz medija.

Sanja Đorđević
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Povukla sam se medijski zbog toga što ništa novo ne izbacujem. Ne želim da zauzimam prostor mlađim kolegama, koji tek prave karijeru i treba da ispromovišu pesme. Kad budem snimila novu pesmu, sad mi je još teži zadatak... Probala sam par singlova da izdam, ali nisu prošli. Sada preslušavam i biram, ništa mi se nije dopalo. Igrala sam se sa stilovima, ali ne bih više - istakla je pevačica.

Na pitanje da li koristi društvene mreže i kako sređuje fotografije, Sanja nam je odala:

- Imam Instagram, ali ja zaboravim da objavim fotografije. Slikaju me u toku nastupa, kad se oznojim, pokvari mi se šminka i onda ne želim to da kačim. Sa Brenom se družim, ona je pokušala da me nauči kako da sredim slike, ali ja to nisam ukapirala. Operisana sam od tehnike - otkrila je ona.

Sanja Đorđević
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

U poslednje vreme u medijima se piše da Sanja prodaje porodičnu kuću, a šta je rekla na te navode, poslušajte u videu.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd