Skip to main content
Dragana Mirković

STRAŠNO! NASRNUO JE NA NJU! Kolega pokušao da SILUJE Draganu Mirković!

Foto: YouTube/printscreen/Pinkove Zvezde
Morala je da ćuti.

Dragana Mirković važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima, ali je malo kome poznato da je i njen put ka uspehu  bio posut trnjem.

MISLILA JE DA IMA PRIVATNOST: Isplivala 20 godina stara fotografija Dragane Mirković (FOTO)

Iako njenu karijeru ne prate skandali, pevačica jednu noć u hotelu u kom je jedan pokojni kompozitor umalo nije silovao nikada neće zaboraviti.

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Naime, Dragana je kao veoma mlada devojka bez roditelja odlazila u Beograd, a incident koji joj se desio gotovo na samom startu karijere zasigurno je obeležio njene početke. Verica Ilić, tekstopisac i novinar, svedočila je događaju, a zatim ga je i u svojoj knjizi opisala.

OTKRILA ISTINU: Dragana Mirković otvoreno o BOLESTI supruga Tonija

Ona je otkrila sve detalje i prisetila se kako je došlo do okršaja između tada šesnaestogodišnje Mirkovićke i dosta starijeg kompozitora.

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

- U to vreme radila sam spotove za estradne zvezde, tako sam se i upoznala sa Draganom Mirković. Snimala je spotove za svoj prvi album "Imam dečka nemirnog" i dogovor je bio da je otac dovozi i odvozi svakog dana. Međutim, on je završio u bolnici, operisao je oko, te sam ja otišla kod nje kući da se dogovorimo da ona ostane kod mene sedam dana, dok se sve ne završi. Imala sam veliku odgovornost da je čuvam zbog njenih roditelja - započela je Verica, te opisala kako su se folk zvezda  i ona našle s kompozitorom u hotelu:

KĆI, SIN I ŽENA BILI STALNO UZ BOLNIČKU POSTELJU: Muka Dragane Mirković - muž Toni završio u bolnici

 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

NEMOJ, BOLI ME: Procureo šokantni snimak Maše Terzić i nepoznatog momka koji je MUČI (VIDEO)

- Priča s kompozitorom dešavala se kada je izlazio Draganin drugi album. Mirkovićka je boravila  kod mene, kao i obično kada je dolazila u Beograd. Sarađivala je sa njim koliko sam je razumela, on joj je tada zakazao tezge. Jednom prilikom nas je pozvao na večeru u kafanu, a naravno, kafana je bila zatvorena. Tako smo mi produžile s njim u jedan hotel u centru Gornjeg Milanovca. Kompozitor je bio zvezda večeri, pio je, razbijao čaše, a nas dve smo bile tu sa njim. On je bio bahat čovek, znalo se da je svaka njegova pesma veliki hit, bio je poznat i dosta je pio - objasnila je Ilićka.

Verica se zatim prisetila davne noći, kada je Draganu uspela da spase nasrtaja starijeg kolege, te otkrila da je malo falilo da obije vrata sobe u kojoj je kompozitor napao pevačicu.

BOLELO JE: Voditeljka "Slagalice" iskreno o MALTRETIRANJU koje je proživljavala

- Dragana se plašila to mi je bilo jasno. Celo veče se držala za mene. Oko dva posle ponoći pošli smo u spavaće sobe. Sa kompozitormo je bio vozač, logično je da ćemo Dragana i ja spavati zajedno, a njih dvojica. Međutim, kompozitor je tako pijan zvao Draganu u sobu da pričaju. Ona je tada imala 16 godina, nisam znala šta bi pričala s njim u to doba, ali sam joj rekla da slobodno uđe, da ću je ja čekati ispred vrata. U jednom trenutku začulo se neko komešanje, opiranje... Znala sam da pokušava da je primora na nešto što ona ne želi. Uhvatila sam se za kvaku, kad ono vrata zaključana. Odmah sam rekla da obiju vrata , međutim ona su se otključala, a Dragana mi je pritrčala u zagrljaj. Odmah sam pozvala vozača da nas vrati u Beograd. Ona je bila jako potresena, pretila mu je: "Kad te budem rekla mom ocu, videćeš šta će da se desi''! Ubedila sam je da ćuti jer će to samo da joj šteti. Ceo put ka Beogradu sam je smirivala. Ovu priču sam objavila da niko u takvim ljudima ne bi video svog idola - zaključila je Verica za "Srpski Telegraf".

MOJA ĆERKA JE BILA ŽRTVA NASILNIKA: Anabela iskreno o proživljenoj drami (FOTO)

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd