Skip to main content
Darko Lazić

U BOLNICU STIGAO PAKET ZA DARKA: Pogledajte šta mu je poslato, a najveći ŠOK kad čujete da je OD NJE

Foto: Srbija Danas
Odlučila da mu pošalje ovo...

Darko Lazić će dobiti dete sa verenicom Marinom Gagić, a oglasila se i njena baka Živka, koja mu je spremila hranu i odnela je u bolnicu.

OGNJENOV OTAC JE UBIJEN PRE 27 GODINA: Amidžić priznao da se njegov sin (5) raspituje za dedu

Darkova devojka, Marina Gagić, koja je obelodanila svima da nosi pevačevo dete, juče je sa svojom porodicom proslavila Aranđelovdan, ali je u popodnevnim satima posetila pevača. Iako on još ne sme jede, ona mu je donela hranu koju su mu doktori odobrili.

Brena otkrila da se GNUŠA ljudi koji MNOGO PIJU a onda pomenula i NESREĆU Darka Lazića! Iznenadila sve

- Spremili smo Darku od svega po malo, ono što najviše voli, da mu Marina odnese da ga posluži. Ne može on da jede baš kao kad je skroz zdrav, ali ono što može, Marina mu je ponela. Za sestre i lekare koji ga gledaju i pomažu mu da sve to prebrodi takođe smo spremili malo posluženja i koji sok, u znak zahvalnosti što brinu o našem Darku - ispričala je Marinina baka Živka.

Kod Pejovića se sjatila čitava estrada, ali kada je ON ZAPEVAO na parkingu, svi su ZANEMELI (VIDEO)

Roditelji Darka Lazića i brat Dragan ipak nisu bili na slavi u kući Marininih roditelja u Pećincima, zato što još uvek nisu zvanično prijatelji, tako je objasnila baka Darkove verenice.

- Mi Darka volimo kao da nam je član porodice već, ali ipak zvanično to još nije brak između njega i Marine. Da je on dobro i da je dao Bog da nije u bolnici, on bi sigurno bio na našoj slavi. Daće Bog da sledeće godine bude tako i da se zajedno veselimo. Verujemo da će uskoro biti onaj stari - kaže Živka.

IAKO JE U BOLNIČKOJ POSTELJI Marina ga hrani, dok Darko... Ovako se ponaša posle ŠOK VESTI da postaje otac!

Lazić je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Sledeću intervenciju je imao 7. novembra, kada su mu operisali butnu kost i ugradili protezu u kuk, a pevač se uspešno oporavlja u Zemunskoj bolnici.

ŠOKIRALA: Jedna od najlepših pevačica Granda PROMENILA POL, a OVAKO izgleda u ulozi MUŠKARCA! (VIDEO)

- Sa Darkom Lazićem svakodnevno vežbaju lekari, koji dolaze na intenzivnu negu i laganim vežbama mu poboljšavaju stanje operisane noge. Lekari i sestre KBC Zemun su zaista brižni prema Darku. Našale se sa njim kad god je prilika za to jer mu je sada mnogo bolje. On se šali na svoj račun i ume sve da ih nasmeje, a posebno devojku i mamu. Branka mi je rekla da je počeo i da peva. To nas sve beskrajno raduje - prepričava Darkova rođaka.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd