Skip to main content
marko živić

VOLEO JE POZNATU VODITELJKU: Marko Živić bio je u BRAKU sa damom sa malih ekrana, decu NISU IMALI, a ovako je o njoj govorio nakon RAZVODA

Foto: E - stock
Bila mu je podrška u najtežim trenucima

Glumac Marko Živić preminuo je, nakon teške borbe sa korona virusom, u 49. godini.

Marka ćemo pamtiti po brojnim ostvarenjima, a najzapaženije uloge imao je u "Montevideo, Bog te video", "Čitulja za Eskobara", seriji "Folk"...

PREMINUO MARKO ŽIVIĆ

PREMINUO MARKO ŽIVIĆ

ODLAZAK VELIKOG SRPSKOG GLUMCA RASPLAKAO MNOGE: Evo po kojim ulogama ćemo pamtiti Marka Živića

ODLAZAK VELIKOG SRPSKOG GLUMCA RASPLAKAO MNOGE: Evo po kojim ulogama ćemo pamtiti Marka Živića

Marko Živić
Foto: Youtube printscreen/Blic

Privatni život vešto je krio od javnosti, ali se znalo da je voleo poznatu damu sa malih ekrana, voditeljku Natašu Pavlović.

Nataša Pavlović, voditeljka emisije "Praktična žena", i glumac Marko Živić bili su u braku četiri godine, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Nataša je Marku bila i velika podrška tokom borbe sa bolešću i teške operacije na jednjaku i želucu. Iako nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do kraha braka, nekadašnji supružnici u nekoliko navrata isticali su da su i nakon razvoda ostali veliki prijatelji.

Nataša Pavlović
Foto: Youtube printscreen/Prakticna zena

- Nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije - rekao je glumac pre nekoliko godina.

Nataša Pavlović se nakon razvoda od Marka udala za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dva sina, dok glumac posle kraha braka nije javno govorio o svom emotivnom statusu, ali je jednom prilikom istakao da mu je neostvarena želja da postane otac.

marko živić
Foto: Youtube Printscreen/ BALKAN INFO - Zvanični kanal

- Neostvarena želja mi je da postanem otac. Znate, to je veliki profesionalni angažman, biti dobar otac, to sam naučio u svojoj porodici - rekao je Živić u jednom od intervjua.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd