Sreda 29. nov 2023.
Elena Karaman Karić i Marija Šerifović

VREDELO JE: Elena Karić SVE iznenadila i oglasila se PRVI put posle navodne afere sa Šerifovićkom

Foto: Instagram/elena.karamankaric/serifovic
Idemo ka novim avanturama.

Čaršija je naveliko brujala o navodnoj vezi pevačice Marije Šerifović i dizajnerke Elene Karaman Karić. O tome su pričali mnogi - od novinara do njihove familije koja se blago nasmejala na takve navode. Pričali su mnogi, ali ne i njih dve. One još uvek ne žele ni da komentarišu takve priče.

NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Oglasio se Jugoslav Karić o navodnoj vezi Marije Šerifović i njegove žene!

 

A photo posted by Marija Serifovic (@serifovic) on

Na početku afere Elena se povukla i sa društvenih mreža iako je do tada bila veoma aktivna. Zato je sada sve iznenadila kada je posle mesec dana "posta", okačila prvu fotografiju na Instagramu - i to iz aviona u letu.

MALO LI JE? Jugoslav Karić raspametio Elenu za godišnjicu braka! (FOTO)

- Projekat Monako - obavljeno! Ovo je bio izazovan i iscrpljujući period, ali vredelo je. Radili smo više od 15 sati dnevno nekoliko meseci kako bismo usrećili ove ljude. Zato što su zaslužili to. Videti njihovu sreću je najbolji poklon koji sam ikada mogla da dobijem. Ogromna zahvalnost mom dizajnerskom timu, bez vas, ovo ne bi bilo moguće. Sada idemo ka novim avanturama - napisala je u opisu fotografije iz aviona nagoveštavajući nove izazove u karijeri.

VEDRANA RUDAN O VEZI MARIJE ŠERIFOVIĆ I ELENE KARIĆ: Ispričala ujedno i svoje iskustvo sa gejom

Pogledajte tu fotografiju:

 

Project Monaco-done! This was a challenging and exhausting period, but it was worth it.. We were working over 15 hours a day for several months to make these clients happy.. because they are so worth it. Seeing their happiness was the best gift I could have ever gotten. A huge thanks to my Lorca Design team, without you guys this wouldn't have been possible. Now we are heading towards new adventures 

A photo posted by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on

ŠTA TO RADITE? Marija i Popović uhvaćeni u AKCIJI - kamera je zabeležila poljubac (VIDEO) 

ZBOG NJEGA JE MARIJA ŠERIFOVIĆ PRETILA BOMBOM: On je član naše porodice! (FOTO)

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
-0 Beograd