Skip to main content
Zadruga 6

ANA REŠILA DA IZNESE PRAVU ISTINU - Zvezdan če POZELENITI kad sazna šta je Ćurčićeva otkrila u intervjuu

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Želeo je da načini zatvorenicom sopstvenih grešaka.

Ana Ćurčić je bila prva sagovornica voditelja Marka Đedovića u "Šiša baru".

NA ULASKU NOVOG UČESNIKA ZADRUGE - Kristijan Golubović ZAGRMEO protiv Zvezdana: "On je ZAVRŠIO priču!"

NA ULASKU NOVOG UČESNIKA ZADRUGE - Kristijan Golubović ZAGRMEO protiv Zvezdana: "On je ZAVRŠIO priču!"

FILMSKI BEG! Zvezdan se zaleteo i PROLETEO KROZ PROZOR: Sumnja se na ozbiljne povrede od stakla?

FILMSKI BEG! Zvezdan se zaleteo i PROLETEO KROZ PROZOR: Sumnja se na ozbiljne povrede od stakla?

ŠOK! "Moglo je lako da se Zvezdan ZALJUBI U MOJU SUPRUGU" - Moka se plašio da mu se sin ne ljubi sa ženom

ŠOK! "Moglo je lako da se Zvezdan ZALJUBI U MOJU SUPRUGU" - Moka se plašio da mu se sin ne ljubi sa ženom

- Ana, u petak sam slušao deo u studiju, ali sad me više interesuje, jer nisi imala prilikuda kažeš koji ti je prvi utisak o ulasku - rekao je Marko.

- Poenta je bila što kad sam ušla nisam ga ni ugledala, pa sam se predstavila i tražila sam ga poglednom. Kad sam ugledala Zvezdana i biću fina Anđelu, samo me je nešto povuklo i ono što sam uradila sam ja. Jadan mi je, prosto jadan - pričala je ona.

- Da li si mislila da će neko posle 13 godina da se pretvori u takvu osobu? - upitao je Marko Đedović.

- Nikad, verovala sam mu bezuslovno. Vidim da je iznenađen što sam ovde, da je šokiran i da moj ulazak nije očekivao. Jake žene su emotivne žene. Jaka žena treba da ima emociju, ne treba da budemo bezdušne. Povređivane žene puno puta u životu moraju da naprave štit. Moj ulazak jesam ja, koji je sputavan, ali doći ćemo na temu zbog čega. To sam ja, to je moj karakter. Ja sam žena borac, koja voli da je mažena i pažena. Nedostajalo mi je to kroz život i kroz tih 13 godina mi je nedostajalo puno jer nisam ažena na način na koji sam želela malo sam i ogrubela - nastavila je Ana.

Zadruga 6
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Kako ti se čini njegova reakcija? - pitala je Marko.

- Ovo je potpuna nemoć. Mislim da je sudar realnosti bio kad me je ugledao, ne to veče koliko sad. Ja njegov pogled poznajem jako dobro, u nekim momentima nije manipulisao sa mnom. Kad ga pogledam znam da li ga bolim, tek ću da ga bolim. Da li mislim da je postavio situaciju da je on moj ulazak smatra izdajom, što je apsurd. On kao zna kakav je Ana drug i čovek, ne kažem da on meni nije tu bio kroz život, ali on smatra da moj ulazak je izdaja njega, a šta je pet meseci bilo Ani njenu je opravdano da sačekam u četiri zida - govorila je Ćurčićeva.

- Da li bi u četiri zida mogao da te izmanipuliše? - upitao je Marko Đedović.

- Ovaj put ne. Zbog postupaka, a ono što sam dodatno čula je šlag na tortu. Da sam izdržala da se ne pojavim, ne znam ni da li bi se susret desio - rekla je Ana.

Zadruga 6
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
- On je rekao da si mogla da prebaciš kanal - dodao je Marko.

- Da li si ti to čuo? Mene su savladale emocije premna sebi, ali sa njim moram da balansiram i sa njim znam kako treba. Danas sam upotrebila minimum stava i video si šta se dogodilo. On je kratkog fitilja. njegovi odgovori su takve kontradiktornosti. Nije mi odgovorio šta je obraz, a poziva se na obraz otkako je došao. On je mene iskreno pitao što nisam pustio film ili seriju, on sa Anđelom uživa - pričala je Ana.

- On je postrojio nekoliko muškaraca u garderoberu i rekao da ne bi bilo grljenja i neke priče, negde im je skrenuo pažnju da nemaju kontakt. Da li ga je strah da ti se neko ne svidi? - upitao je Marko.

- Njemu je strah da se ja nekome ne svidim, a ne neko meni, jer on mene poznaje. Ja volim da se družim sa muškarcima, spontana sam, zagrlila sam se sa Markom, njemu je to zasmetalo. Ja sam pitala Žanu, a što kaže ona: "Šta ima da me pitaš?", njemu je bilo koja prosnost sa muškom osobom opet njegov kompleks. Nije to bilo baš sve 13 godina, ja sam rekla čuvenu rečenicu, uvedete u raj, a zatvori u pakao. Pokušavam da računam, ali brzo je krenulo. On je pred ulazak sa ocemn obavio razgovor da li ja bega volim jer on je Petar Pan, hoće da ga volim, a ja imam stvarno 46 godina, a on ih ima samo u ličnoj karti. Nisam tražila ljubav, ali ako nemaš osećaj ne moram ni da pružim. On stalno traži, a malo daje - pričala je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd