Skip to main content
Kija i Sloba

BOMBA! KIJA OTKRILA SLOBINU SE*S AFERU Spavao sa njenom najboljom drugaricom? Par dana posle finala...

Foto: TV Pink printscreen
Šok detalji!

Kristina Kija Kockar je za sva vrmena završila prijateljstvo sa najboljom drugaricom Anom korać jer je otkrila da je ona imala seks sa njenim bivšim mužem Slobodanom Slobom Radanovićem.

SAMI U RADIONICI ZADRUGE: Udarao me u lice i krv mi je pošla na nos! Pozvana je i policija... (VIDEO)

Pobednica Pinkovog najvećeg projekta posvađala se sastarletom jer joj je to prećutala i tako zabila nož u leđa. Bivša stjuardesa je u svojoj knjizi otkrila da je pevač izdao s prijateljicom, ali nije želela da otkrije ime:

PRVI SNEG, A LUNA I SLOBA ZAUVEK ZAJEDNO! Đoganijeva sve otkrila - pogled u nebo i LJUBAV! (VIDEO)

Ana Korać
Ana Korać
Foto: Srbija Danas

- Razumem mog bivšeg muža, on je svoj moralni kompas izgubio u kokošinjcu Rekao je da je razlog njegovog ulska u šou na taj dan jedini način dadovde u red finansijski deo svog života. Iako znam na šta je mislio, neću to otkriti na stranicama ove knjige. Nek on sam objasni "trideset posto" o čemu se zapravo radi pre nego što bilo kome prebaci da je nekom drugom novac bitniji i pre nego što počne da se hvali time kako se on ne prodaje. Uz to bi mogao i da objasni i još jedan detalj, viđanje i spavanje sa mojom drugaricom. Divan čovek, zar ne?!

HITNO IZBACIVANJE, PA OPLELA PO PINKU: Produkcija ODLUČILA da je ODMAH IZBACI napolje? A onda SKANDAL

Taj čin ulaska u rijaliti na godišnjicu prevare je jako ružan i smatram da je tako ponizio sebe, a onda i mene - napisala je između ostalog Kockareva.

Ipak, njen blizak prijatelj je za Rijaliti otkrio da je ona u knjizi mislila na Koraćevu.

BOLEST! OTELO SE KONTROLI! Dignut glas, OBJAVLJENO, a onda je u trenutku nastao OPŠTI HAOS (VIDEO)

slobodan-radanovic
Foto: Srbija Danas

Kija nije mogla da veruje da je Ana bila u tajnoj vezi sa Slobodanom, i to ubrzo nakon toga što se šou završio. To nikad neće moći da joj oprosti. An je rekla da snima spot sa njenim bivšim mužem, ali ne i to da su završili u krevetu. Kada je Kija saznala za to, poludela je. ne zbog toga što su se njih dvoje spanđali, nego zato što joj je Ana glumila prijateljicu u koju je imala ogromno poverenje. Slepo joj je verovala, teško je podnela smrt njenog oca, a sada je izbrisala sve fotografije sa društvenih mreža i za Anu ne želi da čuje - završava izvor.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd