Skip to main content
zadruga 6

ON ĆE SE PRVI PUT POJAVITI U SUPERFINALNOJ VEČERI: Voditelj razvezao jezik i najavio neočekivani susret u "Zadruzi 6"!

Foto: Srbija Danas
Nije štedeo reči!

Rijaliti program ''Zadruga 6'' se privodi kraju, a gledaoci željno iščekuju da saznaju ko će ove godine poneti titulu pobednika, ali i kome će to odlikovanje izmaći.

Voditelj Darko Tanasijević je iskoristio momenat da pre same završice da svoj sud o ovoj sezoni, te je otkrio koji momenti su na njega ostavili najveći utisak, budući da je ovde godine bio njihovo rame za plakanje, savetodavac, ruka podrške, ali i glas razuma.

KO POBEĐUJE U "ZADRUZI 6"? Noć pred konačnu odluku, VI ODLUČUJETE ko će trijumfovati

KO POBEĐUJE U "ZADRUZI 6"? Noć pred konačnu odluku, VI ODLUČUJETE ko će trijumfovati

ANĐELA ĐURIČIĆ OBAVILA RAZGOVOR SA RODITELJIMA: Otkriveno šta se dešavalo iza zatvorenih vrata!

ANĐELA ĐURIČIĆ OBAVILA RAZGOVOR SA RODITELJIMA: Otkriveno šta se dešavalo iza zatvorenih vrata!

LAJV UKLJUČENJE ANE ĆURČIĆ NOĆ PRED FINALE! Žene ŽRTVE NASILJA poslale snažnu poruku svom favoritu - Borimo se ZA ISTINU!

LAJV UKLJUČENJE ANE ĆURČIĆ NOĆ PRED FINALE! Žene ŽRTVE NASILJA poslale snažnu poruku svom favoritu - Borimo se ZA ISTINU!

- ''Zadruga 6'' se privodi kraju polako se sabiraju utisci, a sve zanima kakav je tvoj celokupni pogled na sezonu koja će uskoro dobiti pobednika?

- Više nego ikad mi izgleda da je ovo najneizvesnija sezona do sada. Taman kad pomislimo da neki donos ide u jednom pavcu, oni nas demantuju i iznenade narednim postupkom. Upravo zbog toga mislim da je to razlog zbog kog su gledaoci bili prikovani za male ekrane, kao i kolege iz medija - rekao je Darko.

- Sezonu za nama obeležilo je pregršt lepih, ali i manje lepih trenutaka. Koji od njih bi posebno izdvojio?

- Meni su uvek u fokusu dirljivi momenti, jer sam i sam takav. Tokom praznika, najupečatljivije su mi reakcije zadrugara na čestitke njihovih najdražih. Imao sam tu muku, ali pre svega i čast da sa njima proživim i doživim sve te emocije sa njima. Umeo sam i suzu da pustim, ali to je sastavni deo života, živi smo ljudi. Svega toga ću se uvek rado sećati - istakao je voditelj.

- Koji zadrugar te je pozitivno iznenadio, a ko pao u tvojim očima?

Darko Tanasijević
Foto: YouTube/Red TV

- Nije bitno ko je pao u mojim očima, jer ja na njih gledam s profesionalne strane. Mnogo je bitnije ko je pao u očima naroda, a to pokazuje plasman. Postoje zadrugari koji su me prijatno iznenadili, ali ne bih otkrivao svoj stav, jer bi možda utucao time na javno mnjenje. Jedino mogu otkriti je da su pojedinci uspeli da mi otklone predrasude koje sam imao o njima i uverili me u suprotno - kaže Tanasijević.

- Čiji susret sa porodicom će po tvom mišljenju biti najzapaženiji?

- Susret svakog zadrugara sa porodicom će biti na svoj način dirljiv, zanimlnjiv, spontan i upečatljiv. Ukoliko bih neke od njih izdvojio, mislim da će Anin susret s decom biti emotivan, jer ih mesecima nije videla. Čuli smo da će se Carev otac prvi put pojaviti u superfinalnoj večeri, verujem da će to biti upečatljivo, ali i momenat kada Miljan Vračević ugleda svoju porodicu, za koju svi znamo da je jako vezan - zaključio je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd