Skip to main content
Dalila Dragojević, Filip Car, Maja Marinković

"ČUO JE DA SAM LOŠE!" Dalila se oglasila sa letovanja, pa progovorila o SPAJANJU Maje i Filipa Cara!

Foto: YouTube/Zadruga Official/HYPE TV
Iskreno!

Reporter Nemanja Vujičić uključio se uživo iz Budve sa bivšom zadrugarkom Dalilom Dragojević, koja se tamo danima provodi sa drugaricom Marijanom Zonjić.

Danas je Dejan Dragojević posetio Gornji Šepak, gde je njegov otac Goran predao psa Tedija Husu Mujiću, Dalilinom ocu. Inače, Nemanja i Dalila su se uključili sa nudističke plaže.

JANJUŠ KONAČNO PRESEKAO! Nakon saznanja da je Maja obnovila kontakt sa Carem, doneo OVU odluku! (FOTO)

JANJUŠ KONAČNO PRESEKAO! Nakon saznanja da je Maja obnovila kontakt sa Carem, doneo OVU odluku! (FOTO)

BRUTALNO PRERUŠAVANJE! Dejan došao MASKIRAN u Šepak: Ostvario MAJSTORSKI PLAN da nasamari Husu i Dalilu!

BRUTALNO PRERUŠAVANJE! Dejan došao MASKIRAN u Šepak: Ostvario MAJSTORSKI PLAN da nasamari Husu i Dalilu!

MAJA I FILIP CAR OBNOVILI KONTAKT - VIĐAJU SE TAJNO?! Ovaj detalj ih slučajno ODAO! ŠOK! (FOTO)

MAJA I FILIP CAR OBNOVILI KONTAKT - VIĐAJU SE TAJNO?! Ovaj detalj ih slučajno ODAO! ŠOK! (FOTO)

- Pozdrav za sve gledaoce. Jako nam je lepo bilo na plaži... - krenula je Dalila.

- Lepo izgledaš na plaži, ljubila si se sa novim dečkom. Ima lep auto, jesi se zaljubila? - dodao je Nemanja.

- Ne, dečka nemam. Tu je on negde, ali mi nije dečko. Nisam se još uvek zaljubila, počeli su da se stvaraju leptirići, ali nije mi još dečko. Zovem ga Gringo. Upoznali smo se na čudan način, jako je lepo, ne bih volela da se to pokvari. Srce čuvam za jednu drugu državu. Nije Makedonac, ima veze sa Bosnom. Važno je kakav je on prema meni. Još uvek ne želim da ga otkrivam, odlazimo uskoro na zajedničko putovanje, na egzotičnu destinaciju. Trenutno mi je lepo. On želi sve, a ja sam mu rekla da nisam spremna za vezu još uvek. Želi da me ženi. Rekla sam mu: "Da li si svestan da sam tek izašla iz braka?". Zaljubio se - nastavila je Dragojevićka.

Dalila Dragojević
Foto: Instagram/dalila_dragojevic_official

- Kažu Maja i Filip ponovo u ljubavi, šta ti kažu? - pitao je Nemanja.

- To je za mene prošlost, ispričana priča. Podrška uvek šalje kad se nešto desi, obaveštena sam o svemu, ali se više ne bavim tim temama. To su njihovi životi, ja u to ne ulazi, imam svoj život. Ne mogu da stignem na sve strane gde smo pozvani. Uživam. Nisam u vezi, u ljubavi sam - rekla je Dalila.

- Dejan je danas bio u Šepku, uzeo automobil. Da li si znala da će biti tamo? - pitao je Vujičić.

- Nisam znala da dolazi tamo, niko me nije obavestio. A i šta ja imam sa tim, rekla sam da može da dođe po svoje stvari. To je njegovo, koliko je i moje. Nemam protiv njega ništa, ima svoj život, devojku. Otac mi je snimio Tedija, videla sam da je tu i Goran, nazvala sam da tepam Tediju, obradovao mi se, nije me zaboravio. I Goran se pozdravio sa mnom najnormalnije. Moj otac nije znao da je Dejan bio. Rekla sam ocu da mu pripremi dokumenta, da da automobil. Taj automobil se vodi na njega, uskoro ističe registracija, hvala Bogu da je došao na vreme. Čist račun duga ljubav. Dejan je valjda čekao na nekom parkingu, Goran je mom ocu rekao da je došao sa bratom. Tako da, Tedi je tu... Rečeno mi je da mogu da vratim Tedija Goranu ako želim, da bude par dana tu, pa da mogu da ga vratim. Ja sutra odlazim za Beograd, jedva čekam da ga izljubim, on je uvek bio kao deo porodice. On je za mene beba - istakla je Dalila.

- Dejan je isticao da ne želi da poseti kuću, da li te je iznenadilo što je došao? - pitao je Nemanja.

- Pa nisam očekivala da će doći, očigledno je imao želju da dođe i preuzme automobil. Ja zaista nemam ništa protiv. Uradila sam šta sam uradila, ne bežim od greške. Želim mu puno sreće kao svakom bivšem momku. Posle svega, pojavio se neko ko me prihvata takvu kakva jesam, koga ne zanima šta se dešavalo u "Zadruzi". Ispratio je kompletna dešavanja, nije ništa sporno, ni moj brak, ni moja veza toksična sa Filipom. Približno je mojih godina. Ja sam samo rekla da ne želim da se zalećem kao sa Filipom - dodala je Dalila, pa se ponovo osvrnula na Dejanovu posetu:

- Oca sam zvala da ga pitam da li je znao da je Dejan tu, nije znao, rekao je da mu je čudno što mu se Dejan nije javio. Dejan zaista nije bio loš prema meni nikada, iznerviralo me je kad je pričao o mojoj porodici, jer su uvek bili dobri prema njima. Dočekali su ih lepo, meni je drago zbog toga. Moji roditelji nisu krivi. Moj otac nikad neće prežaliti što sam se razvela od Dejana. I ne može da veruje šta sam dopustila sebi - istakla je Dalila.

- Da li ste se Filip i ti čuli? - pitao je Nemanja.

- Ne, poslednji put je bilo pred emisiju sa Karićem, čuo je da sam loše. Ja sam mu rekla da mi ništa ne treba. Taj čovek mi je toliko lošeg uradio. Želim mu puno sreće, samo što dalje od mene. Ja se jako lepo provodim u Budvi, svi su nas super dočekali, nisam stala od kad sam došla - rekla je Dragojevićka.

- Da li se više kaješ zbog Filipa ili Dejana? Kome bi se javila na ulici? - pitao je Nemanja.

Dalila Dragojević, Filip Car, Dejan Dragojević
Foto: YouTube/Zadruga Official

- Naravno da se kajem što sam imala odnos sa Filipom, naravno da sam Dejana više volila, sa Dejanom sam više ostvarila u životu. Želeli smo da radimo na potomstvu. Ali najveća zaljubljenost je bila prema Filipu, zbog njega sam ostavila čoveka kog sam volela, ali ne kajem se, to je trebalo da bude završeno. Tako je pripisano, sudbina je takva. Imam 29 godina, vreme je nadomestim tih 6 godina braka, da budem konačno svoja. Ne bih se javila ni jednom ni drugom - istakla je Dalila, pa je progovorila i o stanju Miljane Kulić.

- Zvala sam Bebicu, ne mogu da verujem da se to dešava. Rekao mi je da su joj izvadili slezinu, da je počela da gubi krv. Gledala sam intervju Marijin juče, zaplakala je. Ja joj pružam veliku podršku, verujem da će se izvući. Možeš ti to, Miksi, verujem da ćeš pregurati - poručila je Dalila.

- Čitam neki tekst, da Dalilu juri opasni šeik, da želi da mu bude treća žena - ubacila se voditeljka Tijana Prica iz studija u Beogradu.

- Nemam pojma, tu vest sam danas videla, ali to nije istina. Nije u pitanju šeik, nego jako sladak dečko. Ima mnogo više nego što su jahte - zaključila je Dragojevićka.

BONUS VIDEO: Marija Kulić se drži za glavu ispred Urgentnog centra, SD na licu mesta

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd