Ponedeljak 26. feb 2024.
David Dragojević, Dejan Dragojević

Braća Dragojević PRESEKLA - David i Dejan doneli ŠOK ODLUKU: Sve saopštili javno, više ništa ne kriju

Foto: Srbija Danas
Bivši rijaliti učesnici uživali su planini i tom prilikom za domać medij otkrili svoje planove za budućnost.

Dejan i David Dragojević trenutno se nalaze na Kopaoniku gde uživaju u skijanju i svim zimskim čarolijama, a s njima su tamo i njihove lepše polovine. 

Njih dvoje su sada za emisiju ''Premijera - Vikend specijal'' govorili o svim aktuelnim temama.

OPA - Bivša zadrugarka UPECALA opasnog macana: Isplivala zajednička fotka, svi se pitaju ko je MOĆNIK IZ SENKEDragana Mitar

OPA - Bivša zadrugarka UPECALA opasnog macana: Isplivala zajednička fotka, svi se pitaju ko je MOĆNIK IZ SENKE

"Pogledam je i dođe mi da je..." Ša priznao da DIVLJA u Mioninom prisustvu: Ne može da se SUZDRŽI, totalno je ODLEPIO ZA NJOMNenad Aleksić Ša, Miona Jovanović

"Pogledam je i dođe mi da je..." Ša priznao da DIVLJA u Mioninom prisustvu: Ne može da se SUZDRŽI, totalno je ODLEPIO ZA NJOM

TRAGEDIJA u domu bivšeg zadrugara: Slomljen od bola oprostio se od člana porodice, ove reči KIDAJU DUŠUZadruga

TRAGEDIJA u domu bivšeg zadrugara: Slomljen od bola oprostio se od člana porodice, ove reči KIDAJU DUŠU

David Dragojević, Dejan Dragojević
Foto: Youtube printscreen/emisijapremijera50

- Moja devojka ne voli da skija, plaši se i neće da nauči da skija. Ona ima svog posla, svrati malo do staze, kad završimo sa sijanjem, odemo na ručak, kafa i slikanje - otkriva David, a Dejan dodaje da s bratom planira da pokrene biznis na planini.

- David i ja gledamo neke apartmane, da krenemo neki biznis. David je skoro uzeo stan... Treba se proširiti - poručuje Dejan, a David je progovorio o stanu koji je nedavno pazario.

- Stan je prelep, u Novom Sadu, do Nove Godine se nadam da ću se useliti, pa da slavimo tamo - otkriva David, dok je Dejan izneo svoje planove za budućnost.

- Ja sam pričao da treba da se diže stan na kući, ako majstor kaže da može da se podigne uradićemo to. Bože zdravlja, ne žurimo nigde osim na skijanje. Kod nas ide polako, za 10 dana nam je godinu dana veze, što manje prikazuješ sreću, to ti je lepše. Stvarno uživam, prošao sam sve i svačega se nagledao... Nisam mogao da pretpostavim šta će se desiti... Kad se setim kakav je David bio prema meni, gurnem ga malo sa ski staze - kaže Dejan, a David se nadovezao na priču o njihovom pomirenju.

- Ja sam znao da će sve biti ovako kad on izađe iz rijalitija. Ja sam proračunat, znao sam sve... - poručio je David, a Dejan je o prelasku u Islam rekao:

- Sve što radim ja radim sa znanjem, tako da mogu da odgovorim svima kad uđem u komunikaciju. Bilo mi je krivo što mnogi ljudi u Srbiji su islamske veroispovesti, a prikrivaju se...

David Dragojević, Dejan Dragojević
Foto: Youtube printscreen/Dejan Dragojevic

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Vremenska prognoza
Fog
7 Beograd