Skip to main content
Milan Milošević

DOBIJALA 5.000 EVRA ZA SEK*S?! Haos, a on je već na KAPIJI - Nadica otvoreno o Kiji: Noćima ne spavam...

Foto: Srbija Danas/TV Pink Printscreen
Zadrugarka sve šokirala pričom!

Pred sam početak emisije "Gledanje snimaka", zadrugari su seli za sto, a Nadica Zeljković pričala je sa Jovanom Tomić Matorom o Kiji Kockar.

- Kija je od mene nasledila da nikom ne čini zlo. Ja se sećam, noćima ne spavam, razmišljam šta ću sutra da uradim. Onda se probudim i (prođe me) - rekla je Nadica.

- Imam podočnjake - dodala je Matora.

- Mogli bismo na botoks kad izađemo - našalila se Kijina mama.

Matora je potom pitala zadrugare da li je dobra riba, jer ima 100.000 pratilaca na Instagramu, a Rialda Karahasanović iskoristila je priliku da priča o nepristojnim ponudama koje su joj stizale.

- Meni neko poslao kad je bio karantin: "Može li 5.000 da se upoznamo". Ja rekoh, htela da napišem: "Može li 2.000, ali preko Skajpa" - ispričala je Rialda.

Četvrtak veče u "Zadruzi" rezervisano je za emisiju "Gledanje snimaka", kada zadrugari gledaju video-priloge koje je pripremio Veliki šef. Takmičari četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu i večeras će saznati šta njihovi cimeri pričaju po "ćoškovima", ali i videti sve situacije o kojima su lagali prethodnih dana. Osim toga, na kraju emisije, gledaće i zanimljive i smešne klipove.

Voditelj Milan Milošević upravo je ušao u Belu kuću i sve je spremno za početak još jedne burne večeri.

Milan Milošević
Milan Milošević
Foto: Srbija Danas

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
25 Beograd