Skip to main content
Dušica Jakovljević

BOMBA RAZNELA AUTOMOBIL DUŠICE JAKOVLJEVIĆ u kom je VOZILA MALOLETNU DECU - Pričalo se da je META bio njen bivši partner, a sada je progovorila o DETALJIMA

Foto: Tanjug/​Sava Radovanović/Srbija Danas
"Odjednom se začula eksplozija! Osetila sam kao da mi je nešto puklo u grudima."

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević nedeljama je vozila džip ispod kog se navodno nalazila bomba. Počinioci nisu stigli da aktiviraju eksploziv, koji je najverovatnije bio namenjen Dušicinom tadašnjem dečku, pa je posle nekoliko sedmica postao nestabilan i eksplodirao je u subotu ujutru u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu.

Mega popularna voditeljka je sada progovorila o stravičnom događaju u emisiji "Između dve vatre", te otkrila da je morala brzo da se "dovede u red" zbog dece i porodice.

PREPOLOVILA SE - evo KOLIKO KILOGRAMA je Miljana skinula nakon OPERACIJE! Tu nije KRAJ - lekari zahtevaju da nastavi

PREPOLOVILA SE - evo KOLIKO KILOGRAMA je Miljana skinula nakon OPERACIJE! Tu nije KRAJ - lekari zahtevaju da nastavi

HITNA ODLUKA PRODUKCIJE - Uroš Ćertić je SANKCIONISAN! Napao Jelenu Golubović, kamere nisu snimile sve (FOTO)

HITNA ODLUKA PRODUKCIJE - Uroš Ćertić je SANKCIONISAN! Napao Jelenu Golubović, kamere nisu snimile sve (FOTO)

"NE SMETA MI RAZLIKA U GODINAMA!" Zadrugar JAVNO otkrio SIMPATIJE prema Jeleni - Spremna za NOVU LJUBAV

"NE SMETA MI RAZLIKA U GODINAMA!" Zadrugar JAVNO otkrio SIMPATIJE prema Jeleni - Spremna za NOVU LJUBAV

- Nisam bila ugrožena jer nisam bila u kolima. Ja sve te situacije posmatram, ja svoj život posmatram kao film, nekako se uvek izvučem kao golub. Šalu na stranu, ja sam imala druge stvari kojima je trebalo da se bavim, morala sam svojoj deci da to nekako sve objasnim, meni najbliži moji nisu tražili nikakvo obaveštenje, ja sam bila u vezi koja je bila jako lepa, ja nisam bila u vezi sa krimosem. Okej, ja sam imala eksploziju automobila, to se retko dešava kod nas, nije to bilo ni malo prijatno, niti je danas prijatno, bilo je svima očigledno da ja nemam nikakve veze sa tim. - rekla je Dušica u emisiji "Između dve vatre".

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević
Foto: Srbija Danas

- Bila sam pet dana prisutna u medijima, šesti dan je počinjala Zadruga, ja sam vodila uživo emisiju, svi su pitali hoću li se pojaviti, to je bila još jedna moja pobeda, ja sam u drugi auto sela nakon sedam dana, nije mi bilo prijatno, ali sam samo nastavila sa svojim životom. Nije me strah, nema za šta, ja nisam bila ni zašta kriva - dodala je ona.

Dušica Jakovljević automobil bomba
Dušica Jakovljević automobil bomba
Foto: Tanjug/​Sava Radovanović

Podsetimo, opasna eksplozivna naprava je podmetnuta u "Tojotu lend kruzer", kojim je voditeljka TV Pinka vozila i svoju tada jedanaestogodišnju ćerku i devetogodišnjeg sina.

- Nadležni organi su došli do stravičnog otkrića da je Jakovljevićeva sa svojom maloletnom decom mogla svakog časa da bude dignuta u vazduh. Bomba je duže vreme bila u džipu, moguće čak i nekoliko sedmica. Pretpostavlja se da su za sada nepoznati počinioci čekali da se Dušicin dečko vrati u Srbiju, pa da aktiviraju čak kilogram eksploziva. Za sve to vreme voditeljka je vozila automobil i u njemu svoju decu, ali i porodicu i prijatelje, ne sluteći da su svakog trenutka na korak od smrti - otkriva izvor "Informera".

MILJANA KULIĆ NAKON IZLASKA IZ BOLNICE otkrila kada ULAZI U "ZADRUGU" - Dobila detaljne INSTRUKCIJE!

MILJANA KULIĆ NAKON IZLASKA IZ BOLNICE otkrila kada ULAZI U "ZADRUGU" - Dobila detaljne INSTRUKCIJE!

Jedan je od najčuvenijih SRPSKIH GLUMACA, a apsolutno niko ga ne bi prepoznao u ulozi od pre 26 

Prema njegovim rečima još uvek je nejasno zbog čega su kola dignuta u vazduh. 

- U policiji pretpostavljaju da je eksploziv zbog tolikog stajanja postao nestabilan, pa se sam aktivirao i eksplodirao. To znači da je u autu mogao da nastrada bilo ko, ali i da je to moglo da se desi u gustom saobraćaju, ispred škole, obdaništa... - priča sagovornik i dodaje:

- Dušica je u šoku zbog svega, a ovo saznanje ju je dodatno dotuklo. Ona je sve vreme na lekovima za smirenje jer nikako ne može da shvati da bi neko želeo da naudi njenoj porodici.

Voditeljka Pinka zbog istrage nije htela komentariše detalje slučaja:

- Čula sam razne verzije šta se desilo, ali sačekaću da policija uradi svoj posao. Žao mi je što svi spominju mog partnera, koji s ovim nema ništa i koji godinama nije u Beogradu - rekla je za medije tada ona.

- Odjednom se začula eksplozija! Osetila sam kao da mi je nešto puklo u grudima. Ovim rečima započela je ispovest voditelja Dušica Jakovljević čiji je džip raznet bombom. Pomislila sam da je zemljotres, a kada sam shvatila da ipak nije, krenula sam ka kupatilu, misleći da mi je bojler eksplodirao. Onda sam videla dim, pošto su mi vrata od terase bila otvorena - rekla je voditeljka Dušica Jakovljević.

Stravična eksplozija odjeknula je u subotu u 8:30 na parkingu u Ulcici Ljutice Bogdana u Beogradu, dok je bila sama u stanu.

- Nisam mogla da poverujem da je to moj automobil. Sećam se kao kroz maglu da sam pokušavala da se prisetim da li sam parkirala na tom mestu. Pozlilo mi je kad sam shvatila da je ipak uništen moj auto, ali mi je ubrzo bilo bolje - rekla je voditeljka.

Potresena, Jakovljevićeva je objasnila da je u jednom trenutku nestalo njeno vlasništvo.

- Sve je izgorelo, spasene su samo naočare za sunce. Na njima nije bilo čak ni ogrebotine - rekla je Dušica.

Dušica Jakovljević
Dušica Jakovljević
Foto: Srbija Danas

Ona je navela da je automobil bio u njenom vlasništvu, a ne u vlasništvu njenog bivšeg dečka, koji se dovodi u vezu s kriminalnim radnjama.

- Kupila sam taj automobil vredno radeći u prethodnih 20 godina. Taj novac nisam zaradila preko noći i nelegalno. Šta reći meni je žao što se priča širi i osoba koja je moj partner dovodi u razne neproverene veze. Žao mi je što se ovaj slučaj ne posmatra kao napad na novinara, već senzacionalistički. Dovodi se u druge konotacije i traži se pozadina cele priče. Da sam vozila juga verovatno ne bi tako pričali - rekla je tada voditeljka.

Vremenska prognoza
Mist
5 Beograd