Petak 08. dec 2023.
Filip Car

KROZ KREVET OVOG DEČAČIĆA PROŠLO JE BAR 20 ZADRUGARKI! Na njegov šarm "padale" su najbolje ribe!

Foto: Instagram/car_filip_bratt
Evo i ko je on!

Mnogo je zavodnika u rangu Kazanove prošlo kroz sedam sezona rijalitija "Zadruga".

Kao što je uvek večita tema ta ko je najlepša zadrugarka koja je prošla kroz Belu kuću, tako uvek postoji nadmetanje u tome ko je više devojaka smuvao i time poneo titulu najvećeg šmekera svih vremena.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
Foto: Srbija Danas

Filip Car ostavio je pečat na rijaliti upravo brojnim aferama, a zbog njega se Dalila Dragojević čak i razvela. Između ostalog, on je bio u vezi sa Aleksandrom Nikolić, koju je i verio, a starleta Maja i dan-danas je slaba na njega, pa se nekako čini da je Car miljenik starleta.

Filip-Car,-Mina-Vrbaški
Foto: Srbija Danas

Jednom je čak i šokirao brojem zadrugarki sa kojima je bio.

Filip Car, Maja Marinković
Foto: Srbija Danas

– Kr*snuo sam do sada 20 zadrugarki! Baš sam malopre računao s koliko njih sam bio i iznenadio se. Za dve godine imao sam s*ks sa njih 20 i sve su bile u Zadruzi. S nekima sam bio pre četvrte sezone, tokom rijalitija, pa pred početak pete sezone. Toliko žena, a ja kidam živce zbog k***etine Dalile – rekao je Car.

Ono što je poznato javnosti jeste da je Car bio sa Aleksandrom Nikolić, Minom Vrbaški, Sanjom Stanković, Majom Marinković, Marijanom Zonjić, Sandrom Čaprić, Dalilom Dragojević koju je varao sa Viktorijom Mitrović, Sanjom Grujić i Anom Jovanović.

Kako mnoge devojke komentarišu, njega krasi visina, plave oči i brojne tetovaže, a malo je poznato kako je Filip izgledao pre rijalitija, gde se proslavio.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Mist
2 Beograd