Skip to main content
Dalila Dragojević

HITNO - DALILU IZVELI IZ RIJALITIJA! Saopštenje PRODUKCIJE: Zbog zdravstvenog stanja i sigurnosti učesnika...

Foto: TV Pink printscreen
- Neću u izolaciju, neću u izolaciju... Nema šanse - divljala je Dalila, dok su je ostali učesnici gledali šokirano.

 

Današnji prevejani rijaliti igrači bili su nekada rijaliti žutokljunci. Njihove današnje glumačke predstave i busanje u grudi "Znaš li ti ko sam ja?" sada mogu nekoga fascinirati, ali nas, teško. Kad god vidimo da neko od njih glumi ludilo, uputimo pogled podignute obrve koji govori "znamo se odavno". Sve takve evolucije rijaliti igrača i zaboravljene događaje možete pronaći u našoj kategoriji RIJALITI LUDNICA.

Dalila Mujić nekada Moreno, bivša je učesnica rijalitija "Parovi" a sada glavna zvezda Zadruge.

Nakon što su se Dalila i Miljana Kulić posvađale jednom prilikom u vili Parova, voditeljka je Morenovu poslala u izolaciju na 20 minuta. U tom momentu dogodio se pravi skandal. Dalila se popela na sto i počela da vrišti i histeriše.

Dalila Dragojević
Dalila Dragojević
Foto: TV Happy printscreen

- Neću u izolaciju, neću u izolaciju... Nema šanse - divljala je Dalila, dok su je ostali učesnici gledali šokirano.

Iako su pokušavali da je smire , to im nije polazilo za rukom jer je ona u tom trenutku imala nervni slom zbog koga se potpuno pogubila. Kada su ljudi iz produkcije videli da je vrag odneo šalu, u vilu su utrčala dva momka iz obezbeđenja kako bi je obuzdala. Iako su dosta krupniji od nje, jedva su uspeli da je obuzdaju i skinu je sa stola.

Kako Alo saznaje, tada su joj u pomoć pritrčali lekar i psiholog, koji su sve vreme u prostorijama "Srećne televizije"

- Obezbeđenje je čvrsto držalo Dalilu, kao i Zoran Manijak, koga je ona sve vreme vukla sa sobom. Kada je psiholog shvatio da ne može da razgovara sa njom u takvom stanju i da ga ne sluša, lekar joj je dao injekciju za smirenje. Kada je došla sebi, izmeren joj je pritisak i puls, nakon čega je psiholog preuzeo da brine o Dalili - rekao je tada izvor iz produkcije.

- Zbog zdravstvenog stanja i sigurnosti učesnika lekari i obezbeđenje su stalno u pripravnosti, kao što je bilo i ovoga puta. Sreća što su svi brzo reagovali, jer ko zna šta bi se desilo da nisu. Dalila je pukla, i to zbog gluposti, te niko nije očekivao da će stvari imati ovakav epilog - objašnjava izvor.

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
14 Beograd