Skip to main content
Luna Đogani, Eleonora Miljković i Sloba Radanović

JESTE, NAMIGNUO SAM JOJ: Sloba otkrio planove sa Eleonorom: "Kad napusti Zadrugu..."

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga
Priznao šta je uradio.

Nakon što je Sloba Radanović u utorak uveče posetio zadrugare, više ništa nije isto! Luni Đogani vratila su se sećanja na dane kada je bila u ljubavi sa popularnim pevačem, a čini se da su tokom njegove posete "Zadruzi" sevnule varnice između njega i druge zadrugarke, što je modnoj blogerki veoma teško palo.

Naime, Luna je teško podnela saznanje da je njena doskorašnja drugarica Eleonora Miljković namigivala Slobi tokom žurke, kao i da ni on nije ostao imun na njenu lepotu, zbog čega je uzvratio istom merom. Luna i Eleonora ušle su zbog Radanovića u žestoku raspravu, a pevač otkriva šta se stvarno desilo.

Luna Đogani i Sloba Radanović
Luna Đogani i Sloba Radanović
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga

- Ja sam pevao na toj žurki, ulazili su i javljali su se svi zadrugari... Mislim da je Eleonora ušla poslednja, ona i još neko, i nisu prišle da se jave, zato što me ne poznaju lično, ali video sam da gledaju... Ja sam pevao, pogledao, namignuo i tako se javio - objasnio je Sloba, koji je potom nastavio:

Eleonora Miljković
Eleonora Miljković
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga

- Htela je da se upozna sa mnom, prišla je. Devojka je lepa, čini mi se da je dobra. Nije imala nikakvu lošu nameru da bi je napadali zato što je htela da se upozna sa mnom, stvarno bezveze - ističe Sloba, kojeg smo pitali da li ima želju da se sa Eleonorom bliže upozna.

- Videćemo kad izađe iz "Zadruge" - kroz smešak rekao je Sloba.

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
18 Beograd