Skip to main content
d

Ko je favorit nacije?! Stanija ili Luna? SD sprovela veliko istraživanje, a REZULTATI su ŠOKIRALI SVE

Foto: Srbija Danas
Dva glavna favorita!

Zadruga dva po svemu sudeći preti da nadmaši ozbiljan rekord gledanosti koji je postavila prva sezona.

Tome svakako doprinose neka nova imena koja su zaintrigirala javnost, ali sa druge strane tu su i neka stara lica koja su doprinela popularnosti prve sezone.

Kada govorimo o starim igračima, svakako moramo spomenuti Lunu Đogani, koja je rešila da u novoj sezoni "opere" sebe i pokaže ljudima ko je ona u stvari!

Luna Đogani
Luna Đogani
Foto: Srbija Danas

Što se tiče nekih starijih rilaiti igrača, koji su publici i te kako poznati, moramo izdvojiti Staniju Dobrojević koja je u čuvenoj sezoni farme izašla kao ubedljivi pobednik.

Samim tim, ova dva imena Luna i Stanija, podelila su gledaoce Zadruge, pa se može reći da se zahuktava "tihi" rat u kome se fanovi ove dve takmičarke, koje su se istakle kao favoritkinje za krunu Zadruge 2, počeli sukobljavati, ne bili napravili štetu drugoj strani u pohodu za glavnu nagradu.

stanija-dobrojevic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

S obzirom da su njih dve najozbiljnije kandidatkinje za pobedu, ekipa portala Srbija Danas.com je sprovela istraživanje u kome smo anketirali više od 25 hiljada ljudi koi gledaju Zadrugu, a koji su se opredelili za svog favorita.

Rezultati do kojih smo došli su iznenadili mnoge, mada, s obzirom da je Zadruga 2 još uvek na početku, do preokreta može lako doći, a na vama je da odlučite.

Glasom u anketi ispod možete pogledati trenutni odnos snaga na uzorku od više od 25 hiljada fanova, a klikom na POGLEDAJTE REZULTATE možete videti trenutno stanje snaga. Jedna od njih prilično ubedljivo vodi!

Na čijoj ste strani?

 

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-0 Beograd