Skip to main content
Ljuba Pantović

Ljuba naterala Lunu da PRIZNA! Da, David joj je rekao... Jadna Aleksandra! Šta će sve TEK DA ISPLIVA?!

Foto: Dailymotion printscreen
Strašna svađa!

Tokom emisije pitanja novinara došlo je do žestoke svađe između Ljube Pantović i Davida Dragojevića, a potom se u njihovu raspravu uključila i Aleksandra Subotić koja je držala stranu svog dečka. David je u prvi mah prokomentarisao to što Subotićeva nije želela da se pozdravi sa majkom i tom prilikom objasnio zbog čega je takva reakcija njegova devojke. 

- Ona ne želi to više da gleda, to je vraća u prošlost. Mnogo joj smeta ova situacija. Ne želi da gleda da se njih dvoje svađaju - rekao je David, a onda je ušao u verbalni sukob sa Ljubom: 

 - Kada je to izašao članak da je gospođa Ljuba branila Aleksandru? Kakvim pogrdnim imenima je ona mene nazivala. Moj i Ljubin sukob je nastao zbog Instagrama kada sam ja rekao Sandri da briše šifru, da neko ne pomisli da to ona priča, zbog toga što je Ljuba držala lajv sa njenog profila. Tada je Ljuba držala prvi lajv i krenula na Aleksandru, tada sam ja prokomentarisao da je to odvratno što pljuje svoje dete, jer to treba u četiri oka da reši sa svojom ćerkom. Jedini moj intervju o njoj je bio da treba da je uhapse zbog njenog ponašanja prema ćerki. Ona je trebala ruku da pruži detetu napolju, a ne ovde da je pljuje. Ne priča sa rođenom majkom, nije videla unuku. Da li je problem u svima njima ili u njoj? - započeo je David.

DA LI VOLI SLOBU? Posle svega... Luna OTVORILA SRCE! Sada, stvarno... Svi slušali u NEVERICI I ČUDU

DUŠICI PUKLO DUGME, ISPALE JOJ GOLE GRUDI! Trudila se da sakrije - uzalud! Vrelo, vrelo, vrelo (VIDEO)

- Tvoja majka ne priča sa tvojm bratom. Kuneš se u svog brata. Šta si pričao o Aleksandri? Pratila sam sve. Luna kada si ti rekla Aleksandri da je lepa i pitala je na koga je lepa, ona je rekla da je lepa na tatu, a ti si rekla da misliš da je lepa na mene, jer sam ja lepa žena. Šta ti je on rekao? Je l' ti rekao da je lepa sva plastična i izoperisana - upitala je Ljuba Lunu Đogani, na šta ona nije imala konkretan odgovor.

SUKOB S VRATA! Ljuba i Karađorđe se POČASTILI uvredama: Marš KLOŠARKO - Umukni PLJAČKAŠU! (VIDEO)

- Ne znam. Ja neću da kažem da nije. Nije, ja se stvarno... - ostala je nedorečena Luna. 

- Ti igraš ovde igru. Tebe hrani zloba, tebe hrani kada ona plače. Što joj ranije nisi pružila ruku? - upitao ju je David.

ŽESTOKA TUČA, OBEZBEĐENJE ZAKASNILO! Skočio je na Tomu da ga RASTRGNE! Otkinuću ti glavu do kraja! (VIDEO)

- Ti si je zarobio u Veterniku dok si bio u Americi. Ti ovde lažeš, glumiš žrtvu kako te ona maltretira. U tvojoj glavi je tako, ti znaš da lažeš - uzvratila mu je Ljuba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd