Petak 01. dec 2023.
Stanija, Aneli, Maja

Stanija DIREKTNO o Majinim TAKTIKAMA - RASKRINKALA njene planove, progovorila o POMIRENJU sa Asminom

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Srbija Danas
Nije krila šta misli o aktuelnim dešavanjima...

Voditeljka Ana Radulović najavila je u emisiji ''Pitam za druga'' uključenje Stanije Dobrojević, koja progovorila o mogim stvarima, koje su zanimale javnost. Ona je otkrila kako joj deluje učešće njene prjateljice Maje Marinković, ali i odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

Progovorila je i o svom trenutnom odnosu sa Asminom:

HITNO oglašavanje Aneline sestre - RASKRINKALA Majinu PROŠLOST, pa dala sud o Aneli i JanjušuAneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković

HITNO oglašavanje Aneline sestre - RASKRINKALA Majinu PROŠLOST, pa dala sud o Aneli i Janjušu

Bukilić NIKAD BLIŽI Maji - Nakon razgovora usledili DODIRI, Marinkovićeva mu PRIZNALA da ga skeniraMaja Marinković i Nikola Bukilić

Bukilić NIKAD BLIŽI Maji - Nakon razgovora usledili DODIRI, Marinkovićeva mu PRIZNALA da ga skenira

Zbog informacije iz SPOLJNOG SVETA učesnica doživela ŠOK - Nije mogla da se SMIRI od PLAKANJALejdi Di

Zbog informacije iz SPOLJNOG SVETA učesnica doživela ŠOK - Nije mogla da se SMIRI od PLAKANJA

- Ne bih ja sad o tome. Nas dvoje smo u nekom procesu stabilizovanja odnosa. Maja je previše iskrena. Nisam očekivala da će biti toliko iskrena - rekla je Stanija. 

- Maja je fantastična. Uspela je da razbuca dva odnosa, a da to nije bio ni njen cilj. Maja je to uspela svojom pojavom. Na njima je kako će oni da se ponašaju prema tim devojkama. Janjuš je Aneli ''šutnuo'' u ćošak, kako bi opipao teren sa Majom. Maja je toliko bila iskrena, rekla je sve što je imala, odnosno da priznala mu je da ga ne voli i da emocije ima prema nekom drugom. Od onog leta kada je Janjuš njoj poslao preko nekog pare da abortira, tada ga je precrtala. Ona je Janjuša najviše volela, ali je nju emotivno razorio taj odnos, pa je haos prenela i na Cara. Ta opsesivna ljubav znamo kako je izgledala. Bogu hvala Car nije tu - dodala je Dobrojevićeva.

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš
FOTO: Youtube printscreen/Zadruga Official

Progovorila je i o Anelinom trenutnom ponašanju:

- Nije prirodno da ne osetiš ljubomoru prema devojci, koja je značila nešto osobi u kojoj si zaljubljena. Svakoj normalnoj ženi bi to smetalo. Janjuš podučava Aneli, jer je i on sam veliki folirant. Maji sam rekla neke stvari, kako bi imala par kečeva u rukavu, ako je Aneli bude provocirala. Ako me Maja posluša, sve će biti kako treba - dodala je Stanija. 

Aneli Ahmić
Foto: Srbija Danas

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd