Utorak 27. feb 2024.
Marija Kulić

Marija Kulić se oglasila povodom smrti... Poruka kida dušu, od BESA I NEMOĆI poručila je OVO

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Slučaj koji je potresao čitav region, uticao je i na Mariju Kulić koja je morala da se oglasi.

Marija Kulić ne krije da je bila protiv toga da njena ćerka Miljana ponovo uđe u rijaliti, međutim, ona svakodnevno prati dešavanja u "Eliti" i o istim se oglašava putem medija ili na svom Instagramu. 

Ipak, rijaliti dešavanja su tokom jučerašnjeg dana pala u drugi plan, budući da je čitav region potresla informacija da je Vanja Gorčevska (14), nakon nekoliko dana potrage, nažalost pronađena mrtva.

Ceca se oprostila od svirepo ubijene Vanje Đorčevske: Reči koje paraju srce i dušu od bolaVanja, Ceca

Ceca se oprostila od svirepo ubijene Vanje Đorčevske: Reči koje paraju srce i dušu od bola

Reper skrhan bolom - Vojaž jednim gestom pokazao TUGU zbog tragično stradale Vanje Gorčevske Vojaž, Vanja Gorčevska

Reper skrhan bolom - Vojaž jednim gestom pokazao TUGU zbog tragično stradale Vanje Gorčevske 

"SUZE NE STAJU, putuj u beskonačnost" Poznati se opraštaju od ubijene Vanje GorčevskeVanja Gorčevska , Karolina Gočeva, Elena Risteska, Tamara Todevska

"SUZE NE STAJU, putuj u beskonačnost" Poznati se opraštaju od ubijene Vanje Gorčevske

Njeno telo pronađeno je 3. decembra u jednom zaseoku na obodu glavnog grada Severne Makedonije. Za njeno ubistvo sumnjiči se pet osoba, među kojima je i njen otac koji negira da je umešan. Ovim povodom, oglasile su se brojne javne ličnosti, poput makedonskih pevačica Tijane Dapčević i Karoline Gočeve, kao i Svetlane Ražnatović Cece, Vuka Moba i Mihaila Veruovića Vojaža. 

Vanja Gorčevska
objava Cece Ražnatović
Foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

Sada se ovim tragičnim povodom oglasila i Marija Kulić, koja kao majka nije mogla da zažmuri na užasan zločin nad mladim bićem u čijoj je otmici ali i ubistvu, kako se sumnjiči, učestvovao i rođeni otac!

- Nema spavanja, šta je ovo bre, da od petorice monstruuma nijedan ne kaže NE! Da rođeni otac kaže kada je dete samo, je l moguće bre ovo?! Kako je pobegao, gde je, šta im treba raditi? Zašto dete nije pronađeno u prvih sat vremena. Koliko monstruma još živi, šeta, jede, pije, ko su oni? - napisala je šokirana Marija. 

Marija Kulić
objava Marije Kulić
Foto: Instagram printscreen

Podsetimo, mala Vanja je oteta 27. novembra oko 7.20 ujutru kada je kretala u školu. Ona je savladana i vezana u ulazu zgrade. Istog dana je i ubijena, a njeno telo pronađeno je 3. decembra u ataru sela Brazda na obodu Skoplja. Nedaleko odatle pronađen je i spaljeni automobil kojim je oteta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd