Ponedeljak 04. mar 2024.
Nataša Šavija, Stefan Karić

"Nije baš sve kao što je gospođica pričala" Bivši zadrugar OPLEO po Šaviji, pa stao Kariću u ODBRANU: Svi se pitaju SAMO JEDNO

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official/e-stock/Časlav Vukojičić
Tema o kojoj je brujala javnost je sukon Nataše i Stefana, a sada je njegov prijatelj odlučio da iskaže svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

Bivši rijaliti učesnik Miki Đuričić snimao je lajv na TikToku zajedno sa Osmanom Karićem. Tokom lajva gledaoci su postavljali pitanja o Osmanovom sinu Stefanu Kariću, koga prati skandal sa starletom Natašom Šavijom.

Naime, Stefan je fizički napao Natašu i kako ona tvrdi, nasrnuo na nju tokom jednog svadbenog veselja zajedničkih prijatelja i tom prilikom joj naneo teške telesne povrede. Miki je odlučio da da sud o ovoj situaciji, a prenosimo šta je izjavio.

"Imala sam kliničku SMRT, zbog Nenada sam izgubila BEBU" Vanja priložila sve DOKAZE iz bolnice: "Mislio je da ga varam sa KUMOM"Nenad Aleksić Ša, Vanja Aleksić

"Imala sam kliničku SMRT, zbog Nenada sam izgubila BEBU" Vanja priložila sve DOKAZE iz bolnice: "Mislio je da ga varam sa KUMOM"

OPA, ovaj SUSRET niko nije očekivao: Anđela Đuričić se sastala sa BIVŠIM zadrugarom, on razvezao jezik pa otkrio OVOAnđela Đuričić

OPA, ovaj SUSRET niko nije očekivao: Anđela Đuričić se sastala sa BIVŠIM zadrugarom, on razvezao jezik pa otkrio OVO

"Neko se koristi za INTIMNE POTREBE, a neko se voli" Janjuš Maju postavio na mesto, ona ZAREŽALA "Razveo se od žene zbog mene"Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković

"Neko se koristi za INTIMNE POTREBE, a neko se voli" Janjuš Maju postavio na mesto, ona ZAREŽALA "Razveo se od žene zbog mene"

Miki Đuričić
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Evo ovi što sada napadaju, imam i šta da odgovorim u vezi Stefana i Nataše Šavije. Koliko sam video na tom snimku, to i nije baš tako kao što je gospođica pričala, postoje organi i sud ja neću ništa da pričam. Uvek ću biti uz mog prijatelja, ja sam javno doživeo nešto slično. Nekad su se otimali čiji sam drug, a u toj situaciji čiji nisam. Tada se pokazuje ko je prijatelj, kad je teško - rekao je Miki, pa dodao:

- Kad je dobro svi te vole, a kad je teško nema nikog svi beže od tebe, kao da kugu imaš, onda mi ni ne trebaju... Uz prijatelja sam kada je teško, on ako treba odgovaraće, ako nije kriv neće. Dakle, nije baš sve to tako kao što je ona pokazala, vidi se lepo na onom snimku. Opet kažem, neću da ulazim u to da li je kriv ili ne, kriv je verovatno i za to za šta je kriv treba da odgovara. Ja ću uvek biti uz njega, narano ono što ću ja njemu reći nasamo to je moja stvar - zaključio je Miki.

Dok je Miki pričao Osman je sve vreme pomno slušao i u nekim momentima bacio i neki osmeh, a nakon svega, ostaje nam da ispratimo da li će javnost osuditi Đuričića zbog ovog stava ili ne.

Miki Đuričić, Osman Karić
Foto: TikTok printscreen

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd