Skip to main content
Milena Kačavenda

BIVŠI MUŽ MILENE KAČAVENDE JEDAN JE OD PREŽIVELIH AKTERA ''VIDIMO SE U ČITULJI'' Otkrivamo vam kako izgleda

Foto: Srbija Danas
Milena je govorila o razlozima rastanka sa bivšim mužem.

Kontroverzna učesnica ''Elite'' i bivša kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, pre ulaska u rijaliti govorila je o ljubavi sa bivšim mužem. 

 -Supruga sam upoznala devedestih godina, bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne dece i u principu do kraha braka je došlo zbog ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla.

Anita i Matora pred kamerama OTKRILE zašto su se ZAMALO RAZVELE: "Sanja je ljubomorna na mene"

Anita i Matora pred kamerama OTKRILE zašto su se ZAMALO RAZVELE: "Sanja je ljubomorna na mene"

OSRAMOĆENA, PONIŽENA I IZDANA: Oglasila se Aleks nakon raskida sa Carem - "Filip nije želeo život sa mnom..."

OSRAMOĆENA, PONIŽENA I IZDANA: Oglasila se Aleks nakon raskida sa Carem - "Filip nije želeo život sa mnom..."

DUŠICA USRED EMISIJE OTKRILA PRODUKCIJSKU TAJNU: Evo koje poznato TV lice se pojavljuje u rijalitiju!

DUŠICA USRED EMISIJE OTKRILA PRODUKCIJSKU TAJNU: Evo koje poznato TV lice se pojavljuje u rijalitiju

Na pitanje da li je poput svoje bivše kume, Ane Ćurčić, i ona pretrpela neki vid nasilja, Milena je izjavila:

- Iako sam živela sa žestokim momkom i sa mnogima se družila, ja nikada nisam doživela nasilje. Nikada, moj suprug je bio protivnik i veliki zaštitnik žena, protivnik nasilja, ako je neko trpeo nasilje, onda je to bio on u mom slučaju, zbog moje galame kada poludim.

Milena Kačavenda i bivši muž
Milena Kačavenda i bivši muž
Foto: Instagram Printscreen/milenaacademy

Na pitanje, da li još uvek veruje u ljubav, Kačavenda je otkrila sledeće:

- Evo ovako, moj brak je bio moje lično veliko razočarenje kada je prekinut jer sam gradila nešto 27 godina, onda znate kada vam neko sruši sneška, onda se pitate gde sam bio, šta sam radio i slično. Prošla sam jednu krizu psihološku, nakon raspada porodice, ostala sam da živim sama sa decom. Međutim, prošlo je vreme, odbolovala sam, za razvod braka kažu da je jedna mala smrt, koju ja mogu da potpišem svojom krvlju. Šta mogu da kažem apropo toga, da li verujem u ljubav, da ja verujem u ljubav, verujem da svako ko ne živi u kvalitetnom braku ima pravo da potraži neku osobu koja će da je voli i podržava. Nije lako naći partnera, ali je teško naći partnera pored kojeg ćete biti srećni. Ja iskreno verujem u ljubav. Primer sam živi toga, da je moguće - ispričala je Kačavenda.

Milenin bivši suprug jedan je od nekadašnjih vođa voždovačkog klana Srđan Kačavenda. On je jedan od preživelih aktera iz čuvenog dokumentarca "Vidimo se u čitulji".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
18 Beograd