Skip to main content
Ljuba Pantović

NAJMUČNIJI TREN LJUBINOG ULASKA! Bože! Ćerka majci OVAKO! Otac je PODRŽAO! Pomračenje UMA i porodice!

Foto: Youtube prinscreen/Zadruga official
Strašno

Ljuba Pantović sinoć je ušla u "Zadrugu 2", ali ćerka i bivši suprug nisu se nimalo obradovali njenom dolasku. Štaviše, Aleksandra Subotić majci nije želela čak ni da pruži ruku. Novinari su, kasnije, tokom emisije pitali Ljubu da li ju je pogodio ovaj Aleksandrin postupak.

TRAGEDIJA JEDNE PORODICE: Majko, šutirala si me i tukla! Komšije kupovale pelene! Ljuba i Aleks BESNE i pljuju se!

- Hvala zadrugarima koji su me lepo dočekali. Ko sluša šta pričam sve će mu biti jasno, srećna sam što su me lepo dočekali uprkos pričama koji su im prodavali. Ja znam da je nekima krivo što sam ušla jer sam ja jedna sujetna osoba i monstrum, ali su neki zaboravili da prave zvezde dolaze poslednje. Ja sam ovde rekla da svako gradi odnos prema meni. Ja sam kao čovek i majka otišla da joj se javim, to što ona meni nije pružila ruku je njeno lice, a ne moje. Ja ću ostati do kraja, jer ću u delovima iznositi loše stvari o osobama koje su me opanjkavale. Zvocati dva meseca o osobi koja nije ovde je ružno i serviranje priče - glasio je Ljubin odgovor. 

O Aleksandrinom ponašanju i odbijanju da se pozdravi sa majkom, pitali su i njenog oca, Karađorđa Subotića, koji je ćerku bez razmišljanja podržao i ohrabrio je da i dalje ima isti stav prema svojoj roditeljici.

PAKAO KARAĐORĐA SUBOTIĆA: Nećete verovati ŠTA je uradio posle SUKOBA sa Ljubom! Neviđeno u Zadruzi!

- Apsolutno normalno, nema zašto da se pozdravi. Koliko je ta osoba meni zagorčala život, toliko je i Aleksandri. Ona ima moju punu podršku zbog takvih stavova - rekao je Karađorđe.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

UBIO JOJ SE NAJBOLJI PRIJATELJ: Voditeljka "Dnevnika" pročitala užasnu vest, pa napustila studio usred emisije uživo!

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd