Skip to main content
Kija Kockar, Sloba Radanović

"KIJA JE NAJVEĆI PREVARANT!" Gledateljka otkrila šta je čula lično od Slobe o Kockarevoj - pljuštale UVREDE

Foto: Srbija Danas
Nadici pao mrak na oči!

Tokom emisije "Narod pita" gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa Nadicom Zeljković, Franom Pujasom i Milanom Jankovićem Čorbom. 

- Ja bih da pozdravim Frana i Čorbu, koji se bore za svoje mesto na estradnom životu. Nemam šta da ih pitam, ali imam da pitam ovu osobu sa leve strane - rekla je godpođa.

- Izvinjavam se unapred, umem malo da preteram imam dugačak jezik - ubacila se Nadica.

ZBOG TARE PUKLO PRIJATELJSTVO! Fran otkrio šta se desilo sa Ša nakon rijalitija: "Poslao sam mu PORUKU..."

ZBOG TARE PUKLO PRIJATELJSTVO! Fran otkrio šta se desilo sa Ša nakon rijalitija: "Poslao sam mu PORUKU..."

"SVESNA SAM DA JE NJU TO BOLELO!" Nadica otvorila dušu o Kiji, njenom POKOJNOM OCU i borbi za život

"SVESNA SAM DA JE NJU TO BOLELO!" Nadica otvorila dušu o Kiji, njenom POKOJNOM OCU i borbi za život

POTUKLI SE ISPRED MAJINOG STANA: Taki GURNUO pijanog Janjuša NIZ STEPENICE - zadrugarka pretrnula od STRAHA?

POTUKLI SE ISPRED MAJINOG STANA: Taki GURNUO pijanog Janjuša NIZ STEPENICE - zadrugarka pretrnula od STRAHA? 

- Suzdržite se, previše ste plaćeni i možete da ispoštujete. Gospođice, pošto gospođa svakako niste i nikada nećete biti. Htela bih da je pitam, samo, taj čovek kome je ona rodila dete... Ona je bezobrazno stvorenje jedno - gledateljka je uputila par uvreda.

- Nema veze, deca koja žive sa samohranom majkom se nazivaju deca a ne ko*ilad. Mene uošte nije sramota, ali nemojte zbog druge dece, opušteno - rekla je Nadica.

- Ti si se odavno opustila, sve one devojke su za tebe pojam i sve su svetice! Lepotice prvoklasne, ne znam kako te nije sramota da se uopšte pojavljuješ na televiziji - nastavila je Beba.

Nadica Zeljković
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Što bi me bilo sramota, ja nikoga nisam ubila, ne vidim problem. Tu ste da pitate, da kažete, ja ne crvenim, pa slobodno - rekla je Nadica.

- Gospođa više nije na vezi, ne podržavamo vređanje, pozdravićemo narednog gledatelja, dobro veče? - nastavila je Dušica.

- Milica Mitrović je na vezi, pozdravila bih ova dva momka. Pitala bih Frana kako je, znaš kako se zamislim kada te vidim, kako ćeš izgledati kada budeš imao jedno sedamdeset godina? - našalila se gledateljka.

Fran Pujas, Milan Janković Čorba
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Biću jedan kul dedica, svakako naboran i star, ali svakako i istetoviran - nasmejao se Fran.

- Pitala bih Nadicu, zašto Sloba kada ide kod roditelja Kija ostane u kolima? To sam lično čula od Slobodana. Kija je najveći prevarant u Srbiji da se razumemo. Kad je povraćala, to je foliranje, obratila sam pažnju, pevala je posle sahrane oca, strašno - nastavljala je gledateljka.

- Da vam kađem nešto, nisam ni ja znala zašto je čekala u kolima. Žurili su da bi mogao da uzme samo stvari i da je doveze kod mene, a on da ode na trening. Nikada nije imala vremena da sedi i da ostane duže zato što je uvek puno radila. U vezi tog povraćanja, to je ružno, onako slabašna kažete da glumi. Ružno je što pomislite tako nešto. Verovatno imate decu, ja ću vam poželeti da vi nikada ne doživete kao majka da gledate kako vam dete povraća ili pati. Da kažete da je najgora, najružnija ništa me ne pogađa, ja znam njene kvalitete znam najbolje. Kako vi možete da doživite tako jednu ženu, mene to gane kao majku. Sve o meni je okej, ali ovo za dete, to me najviše gane. Da li je bol od dva dana ili deset godina to ne odlučujete vi nego moje dete - rekla je Nadica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd