Skip to main content
Vanja Ignjatović, Nenad Aleksić Ša

"IZGUBILI SMO BEBU!" Ša otkrio sve o razvodu sa Vanjom - zbog ovoga je usred noći spakovala kofere i napustila ga

Foto: TV Pink printscreen
Plašio se da će je izgubiti!

Tokom emisije "Pretres nedelje" Ivana Šopić je pokrenula temu razvoda braka Nenada Aleksića Ša i Vanje Ignjatović

- Venčao si se, tvoji prijatleji su ti uveličali slavlje i imam utisak da smo te u jednom momentu videli najsrećnijeg do sada od kad si na ekranima. Živeli ste divan porodičan život, niste se odvajali i delovalo je da si našao svoju sreću. Šta se desilo? - pitala je Ivana.

"CAR POSTAO VEĆA SPRDNJA OD ANINOG PUKOVNIKA": Filip posle raskida sa Aleks, izgubio kompas - blam života

"CAR POSTAO VEĆA SPRDNJA OD ANINOG PUKOVNIKA": Filip posle raskida sa Aleks, izgubio kompas - blam života

"PROŠLA PAKAO U CRIKVENCII": Emotivna ispovest nakon raskida Aleks i Cara slomila sve: Tvrdi da je varao

"PROŠLA PAKAO U CRIKVENCII": Emotivna ispovest nakon raskida Aleks i Cara slomila sve: Tvrdi da je varao

PALO POMIRENJE: Tomović i Ivana OPET ZAJEDNO? Vladimir sve oduševio OVIM POKLONOM, a ona se pohvalila!

PALO POMIRENJE: Tomović i Ivana OPET ZAJEDNO? Vladimir sve oduševio OVIM POKLONOM, a ona se pohvalila!

- Jeste sve bilo idilično i sjajno i stojim pri tome da sam našao srodnu dušu. Brzo smo ušli u brak, ali sam u startu znao da je osoba prava za mene jer mi je legla na prvu kao i ja njoj. Suština priče je da sam malo bio ubrzao celu priču ne što se braka tiče, naravno da smo želeli da imamo dete i pored njenog Viktora. Greška je što sam došao ovde, iskreno, jer pričam pred ovim ljudima - rekao je Ša.

- Šta se te noći desilo? - pitala je Ivana

- Pa ja je*iga. Konačno dođeš do svega što si želeo ceo život, ja sam u jednom momentu toliko postao posesivan. Govorila mi je da popustim jer je moja 24/7, ne ide nigde, sa mnom je. Skapirao sam sebe kao pravog oca njenom sinu, nisam bančio i pijančio i strah da to ne izgubim je doveo do učestalijih rasprava. Postoji detalj koji bi pojasnio šta se nama desilo. Živeo sam svoj san i čekao ceo život da se to desi, a ja ne znam da li bih trebao da pričam sad. Trebao sam da je razumem kao ženu u tom trenutku, a bio sam sebičan i gledao da razumem svoju bol - rekao je Ša.

Nenad Aleksić Ša
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Vrati se na tu noć - rekla je Ivana.

- Nisam joj verovao kad kod roditelja ide, nisam imao poverenje, a trebao sam. Time sam je malo udaljavao i pritiskao sam je. Mi smo krili to da ne bi došlo do toga do čega je došlo. Prvi put nešto što sam ceo život želeo i što su mi svi idioti i indijanci govorili da nikad ne mogu da budem otac. Izgubili smo bebu, to je to. Posle dva meseca. Krili smo to da ne bi došlo do toga do čega je došlo. Jako mi je teško palo, čekao sam to ceo život. Trebao sam da dam lufta, da dam prostora. I na kraju to je*eno veče kad je sa drugaricama izašla ja napravim frku, odreagujem katastrofalno i odem kod majke da prespavam. Vratim se i vidim popakovane stvari. Ja kao ja, svašta izgovorim, svašta bukvalno. Izgovaram reči koje je*iga ono, takav sam kad prsnem. Naravno da sam moljakao svaki dan po ceo dan, volim tu ženu i stalo mi je do nje, braka, njenog deteta, njene porodice koja je predivna. Sve je toliko savršeno da bi se zauvek odvojili. Je*eš reči ja mogu da pričam šta god. Sve su karte kod nje, ljuta je i ima prava - rekao je Ša.

- Zbog čega nisi imao poverenja? - pitala je Ivana

Nenad Aleksić Ša
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Strah, samo strah. Mi smo 24/7 zajedno bilo gde - rekao je Ša.

- Zbog čega je te večeri kad se spakovala došlo do problema? - pitala je Ivana

- Ta hladnoća. Nisam kapirao to tako, mislio sam da je moja bol veća jer ona ima dete, a meni se prvi put dešava. Bol je bol. Problemi su krenuli dok je bila trudna, posesivnost i ljubomora. Ja sam podneo zahtev za razvod koji ću da povučem - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Šta je Ana Radulović rekla u emisiji "Sa Ivanom" o ulasku njenog muža u "Elitu", dolasku Dalile Dragojević na Pink televiziju i suokobu sa Anom Ćurčić, saznajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd