Skip to main content
Luna Đogani, Sloba Radanović

NIJE JE NI POGLEDAO! Luna Đogani je očajna tražila utehu, posle joj je bilo još gore! Slobo, igrao si igru!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Uništio ju je.

Tokom žurke na kojoj su pevali Slobodan Radanović, Dara Bubamara i Rialda, Luna Đogani više puta je plakala jer nije mogla da obuzda emocije nakon što je u "Zadruzi" ugledala pevača za kog je govorila da je njena najveća ljubav.

DVE REČI NA STOLU! Kao ožiljak na Luninoj duši! Dok je GRCALA i borila se za vazduh, nožem urezano! (VIDEO)

U jednom momentu Luna je odlučila da čuje savete Marije Kulić, čija je ćerka Miljana nedavno uplovila u ljubavnu vezu sa Zolom pred kamerama. Marija je tom prilikom Luni govorila kako treba da zaboravi Slobu.

- Da li on zaslužuje to da ga voliš i da se ponižavaš? Namerno je došao ovde i ne obraća pažnju na tebe! Ja sam baš gledala! Nijednom se nije okrenuo da te pogleda, namerno! Ti si njemu bila za zaj*banciju do kraja da igra igru i postigne da je j*bao dve žene! On je frajer kao - govorila je Marija.

- Mnogo me je povredio! Sve sam uništila zbog toga! Uj*bala sam porodicu i sve! Ja sam se samo zaljubila j*beno! Nisam nikoga želela da povredim. On je meni sj*bao ceo život - govorila je Luna.

- Što sada nije sa tobom kada se razveo? Zašto? Zato što je igrao igru! Gde je sada Luna u njegovom životu kada se razveo? Igrao je igru sa tobom - nastavila je Marija.

 

DA LI BISTE VOLELI DA LJUBA PANTOVIĆ UĐE U ZADRUGU?

 

Vodila je GRAND SHOW i bila omiljena - a onda NESTALA: Evo zašto je danas daleko od očiju javnosti

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
14 Beograd