Skip to main content
Miljana Kulić

Nove JEZIVE INFORMACIJE o Miljaninoj OPERACIJI: "Ona ne može da prima HRANU, samo VODU" - Potvrdila

Foto: Printscreen/ TV Pink/Profimedia/Paparazzo lov/Zadruga
Moli se Bogu za njen spas.

Pevačica Indi Aradinović prošla je sličan pakao koji sada proživljava Miljana Kulić nakon operacija smanjivanja želudačne kese, a ona otkriva šta je mogući uzrok lošeg zdravstvenog stanja rijaliti učesnice

Indi se sada oglasila za "Premijeru Vikend Specijal" i otkrila kako se njoj stanje iskomplikovalo nakon operacije želuca, kao i da saoseća sa Miljanom koja ju je čak i kontaktirala.

HISTERIČNI NAPAD! Dalila SAZNALA da je Dejan u Šepku! ODMAH ZVALA telefonom OCA, ima jedan ZAHTEV

HISTERIČNI NAPAD! Dalila SAZNALA da je Dejan u Šepku! ODMAH ZVALA telefonom OCA, ima jedan ZAHTEV

DEJAN DANAS OTIŠAO U GORNJI ŠEPAK: Evo šta se dešavalo ispred Daliline kuće - komšinica sve otkrila!

DEJAN DANAS OTIŠAO U GORNJI ŠEPAK: Evo šta se dešavalo ispred Daliline kuće - komšinica sve otkrila!

BEBICA STIGAO U URGENTNI CENTAR SA KESAMA - Uleteo u bolnicu, pa otkrio NOVE DETALJE Miljaninog stanja

BEBICA STIGAO U URGENTNI CENTAR SA KESAMA - Uleteo u bolnicu, pa otkrio NOVE DETALJE Miljaninog stanja

IZLIV TEČNOSTI U PLUĆA, TROMBOZA, JAKO LOŠE STANJE?! Miljana Kulić stavljena na KISEONIK: Saznajemo DETALJE

IZLIV TEČNOSTI U PLUĆA, TROMBOZA, JAKO LOŠE STANJE?! Miljana Kulić stavljena na KISEONIK: Saznajemo DETALJE

Kako si ti prošla kroz ceo taj proces?

- Žao mi je što se oglašavam na ovu tužnu temu. Znaju svi da sam među prvima imala problem posle operacije. Trebalo je da se skrati želudac i da idem kući. Odužilo se, došlo je do povrede slezine, krvarenja, pa posle povrede pankreasa koji je cureo i napravio sepsu. Zahvaljujući našim doktorima, uspela sam da pobedim tu borbu. Sada sam uz Miljanu, molim se i verujem da je jaka kao i ja da će izaći kao pobednik iz ovoga.

indi
Foto: Srbija Danas

Ona je rekla da je prvo okrenula tebe kad je došla sebi. Je l' to istina i šta ti je rekla?

- Istina je. Ja nisam mogla dok sam čula, saznala, zaista sam se pomolila za njeno zdravlje. Prvo me je pozvala njena majka, Miljana je bila u pozadini. "Da li će ona izgurati i da li ona to može?", ja sam rekla: "Naravno da možeš, budi jaka, moli se Bogu. Svako jutro, svaki dan zahvaljuj što ugledaš izlazak sunca i što te čuvaju naši divni doktori, koji pokušavaju da pobede ono što su drugi zabrljali". Čula sam da je u dosta boljem stanju, nego što je to bilo. Naravno, bilo je kritičnih stanja i kod mene. Ja sam uz Miljanu i verujem da će doživeti kao jednu novu lekciju, kao težu, da će je naterati da postane bolja i drugačija osoba.

Oglasili su se lekari, gde su rekli da je nisu savetovali da putuje u Srbiju. Kada gledaš iz svoje perspektive, šta misliš da je uzrok što se toliko ljudi susretne sa tim negativnim posledicama ove intervencije?

- Uu, pa teško pitanje. Ja sam tu samo koleteralna šteta. Da ja znam šta je, kao i većina, ne bi tek tako odlazili na tu operaciju, jer rezultati su različiti. Neko premine, neko nastrada kao Miljana, Darko ili ja, dok neko odlično prođe. Kod takvih operacija je nezahvalno govoriti šta je uzrok. Prosto, hirurg ne odradi najbolje ili odradi, ali ostatak ekipa kod postoperativnog oporavka. Zapravo, sve se dešava u toku tog zahvata, koji bi koliko ja znam, trebalo da traje do 30 minuta. Ono što ja znam jeste da ne znam istinu o sebi, još uvek trpim bolove sa desne strane gde mi je bila slezina. Ja živim sa tim polu-tupim bolom, ali mogu. Tera me da idem napred, da budem bolja sebi. Kada se taj nož, to je laser, on treba da prereže želudac, koji nije kod svakog isti. To je isto jako važno, kakvog je stanja želudac

Miljana Kulić
Foto: Srbija Danas

Kad bi mogla da vratiš vreme, da li bi se ponovo podvrgla ovome?

- Mislite ovoj operaciji? Teška pitanja...Ne znam. Ja sam u jednu ruku bila tužna, nesrećna, borila se za život, u drugu ruku sam dobila nov život. Dobila sam novu Indi, zadvoljniju, srećniju.

Kako izgleda život posle operacije kod tebe?

To nek ostane mala tajna šta me je pitala. Nema šta, njen organizam je u situaciji kao i moj. Ona ne može hranu da prima, samo vodu, ona prima hranu putem transfuzije.

Ja sam čula da si kupila avionsku kartu i da putuješ opet u Dansku. Je l' to karta ljubavi ponovo?

Od koga ste vi to čuli? (smeh). Da kažemo da jeste, ajmo malo vedrije teme. U moj život se ponovo vratila stara ljubav, tako da, napuštam Srbiju, ovaj put, malo ozbiljnije. Izveštavaću vas...Za mene je na svoj način najlepša, jer nije ni odlazila. Ima tu svoju čar. Ne savetujem ljudima da se rastaju, da bi se ponovo sastali, nego je prosto kod mene sudbina odigrala stvari.

Ko je prvi inicirao kontakt?

Neka to bude tajna, bitno je da je ljubav tu i da je jača.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO

Marija Kulić se drži za glavu ispred Urgentnog centra, SD na licu mesta

 

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd