03. dec 2023.
Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Kaja Ostojić

NOVI ESTRADNI RAT ZBOG "DIREKTORA": Nataša Bekvalac snimila, Ana Nikolić platila, a pesma završila kod Kaje?

Foto: Printscreen/Pink TV/Srbija Danas/AmiG Show
Isplivali detalji u javnost!

Pevačice, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić i Katarina Kaja Ostojić imaju jednu zajedničku stvar, a to je, kako se navodi, pesma.

"Novosadska barbika" je prva otpevala demo-verziju numere "Direktore", koju je radio Slobodan Veljković Cobi, pa je "devojka od čokolade" istu pesmu kaparisala, da bi na kraju završila kod Kaje.

FOTOGRAFIJE ROĐENOG BRATA RELJE POPOVIĆA ZAPALILE INTERNET - čak i reper priznaje: "Lepši je od mene"

FOTOGRAFIJE ROĐENOG BRATA RELJE POPOVIĆA ZAPALILE INTERNET - čak i reper priznaje: "Lepši je od mene"

TUGA U DOMU POLUMENTA: Izgubio je najvažniju bitku - srce se steglo svima koji su ga voleli

TUGA U DOMU POLUMENTA: Izgubio je najvažniju bitku - srce se steglo svima koji su ga voleli

JK PONOVO PONIŽAVA SEKU! Karleuša lupetala šerpom i poklopcem, pa potkačila Aleksićevu - a tek su se pomirile!

JK PONOVO PONIŽAVA SEKU! Karleuša lupetala šerpom i poklopcem, pa potkačila Aleksićevu - a tek su se pomirile!

Bekvalčeva je još 2019. godine kod Cobija u studiju snimila ovu numeru, čiji tekst ukazuje na ljubav s bivšim suprugom, a sa druge strane, Nikolićeva je dala kaparu, ali od saradnje ništa nije bilo, dok je Ostojićeva, kako kažu, iskeširala 10.000 evra.

- Sve tri su bile u igri za istu pesmu. Nataša je baš tu numeru želela da snimi jer ju je podsećala na Ljubu, koji obavlja funkciju direktora u Pionirskom gradu i pronašla se u tom tekstu, ali je iz nepoznatih razloga nije objavila. Cobi je pesmu ponudio Ani, koja je dala deo novca, ali se nakon toga više nije javljala. Međutim, nedavno je gostovala u Hrvatskoj, gde je pred okupljenim novinarima otpevala deo pesme dok je razgovarala sa svojim producentom Sašom Mirkovićem i pozdravila Cobija. Tada je već znala da je pesma završila kod Kaje. Pošto ona po pesmu nije dolazila, Cobi više nije hteo da je čeka, a Ostojićki se jako svidela, pa joj je prodao za 10.000 evra, koje mu je odmah isplatila - priča izvor, a onda se oglasila i Ostojićeva:

Kaja Ostojić
Foto: Instagram/kaya_ostojic

- Znam da je Ana Nikolić bila zainteresovana za pesmu, ali ne znam šta se desilo i zašto je nije kupila. Što bi naš narod rekao, nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno. Što se tiče Nataše, nisam znala da je prvo njoj bila ponuđena, to sam sada čula, ali očigledno je mene čekala. Na prvu mi se svidela, otpevala sam je u cugu i legla mi je. Po komentarima publike zaključujem da sam napravila pravi izbor. U njoj se pronalaze žene i muškarci. Već je izvodim na nastupima i reakcije su odlične, iako od objavljivanja nije prošlo ni dva meseca. Cobi i ja smo kliknuli na prvu i nije važno koliko sam je platila, vredi svaki evro. Pozdravljam moje koleginice koje je nisu uzele za sebe, hvala im na tome - rekla je Kaja, nakon čega je rekla i kako komentariše Anin postupak u Zagrebu.

Ana Nikolić
Foto: Srbija Danas

- Javili su mi da je Ana u Hrvatskoj novinarima pevala deo pesme i da je pozdravljala Cobija i stvarno ne znam što je to radila. Da li iz malicioznih pobuda ili da bi me isprovocirala, ne znam, ali hvala joj, samo neka je peva i reklamira, postaće još veći hit kao što je onomad bilo s pesmom Milice Pavlović "Provereno"- rekla je Kaja.

 

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd