Skip to main content
zadruga

ONA JE NAJPRLJAVIJA UČESNICA ZADRUGE 2: Prvu sezonu obeležila je Luna Đogani, a drugu... BLJAAK! (FOTO)

Foto: Zadruga printscreen
Puj.

U prošloj sezoni "Zadruge" najaljkavija ličnost, kako mnogi tvrde bila je Luna Đogani. Mnogi ukućani su demantovali ovu vest i napomenuli da je blogerka izuzetno uredna i da jako vodi računa o sebi, a bosebno je branio Sloba.

Vladimir joj se UNEO U FACU, a onda... Uleće OBEZBEĐENJE! Nakon okršaja, grcala u suzama! A Stanija... HAOS

Ukućani su napomenuli da je Luna uhvaćena u nekim lošim scenama jer je kadar konstantno bio na njoj, ali da su inače svi to radili nego ih kamere nisu uhvatile. Na primer njuškanje helanki, to je rađeno kako bi znali da li su dobro oprane...

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ZAPROŠENA!? Senzacija! Progovorila o MOMKU - ovo su svi želeli da čuju!

U "Zadruzi 2" titulu najprljavije osobe krenula je da osvaja Dorotea Jovanović, koju je danas Vladimir Tomović raskrinkao i okarakterisao kao "prljavušu" u svakom pogledu.

"J*BAĆU TI MATER U P*ČKU!" Vladimir udario na krhku zadrugarku - UŽAS u Beloj kući! (VIDEO)

- Je*em joj majku po hiljadu puta, prljavu i aljkavu - ponovio je Vladimir više puta, a u poslednjoj svađi sa Stanijom i naglasio više puta da je devojka jako prljava.

Kako Dorotea nije često u kadru, niko nije zaista uhvatio kreatorku za odeću za pse u nekoj naopakoj situaciji. Ipak, Jovanovićeva je više puta naglašavala kako je jako uredna, a svoju drugaricu s početka rijalitija, Rebeku, ostavila je na cedilu i navela da je Rebeka neuredna.

ZADRUGARI SE OKRENULI PROTIV LUNE: Usledilo - OVO! Najviše je IZDALE njih DVE, ljudi VIDELE SU KAKO... OPET!

- Ja ne mogu da se družim sa njom jer je aljkava, i videla sam na mom krevetu dve crne dlake a ja sam plava. Jako sam uredna i pedantna, što se vidi po mom ormaru, tako da ona i ja ne možemo da se družimo - ispričala je u intervjuu sa Amidžićem Dorotea jednom priliko, forsirajući priču da je uredna.

Ipak, pojavio se i OVAJ njen snimak, pa vi procenite svoj stav prema Jovanovićevoj.

Da li Luna treba da bude diskvalifikovana?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
23 Beograd