Skip to main content
Rijaliti Zadruga

POZLILO JOJ I NAPUŠTALA JE ZADRUGU: Učesnica šoua u Šimanovcima mora na OPERACIJU SRCA

Zbog gluposti...

Jovana Tomić Matora već neko vreme ima probleme sa srcem, ali redovno uzima terapiju i tako drži stanje pod kontrolom. Međutim, njoj je sinoć pozlilo i to usred večernjeg lajva kada je voditelj Milan Milošević započeo izbor potrčaka. Ona je držeći se za levu ruku izašla kroz vrata "Zadruge" i na kratko bila kod tamošnjeg lekara ne bi li joj ukazali pomoć.

Matora već nekoliko godina ima problem sa stečenom srčanom manom, a svi lekari koji su je pregledali savetovali su joj da ne sme previše da se sekira. Međutim, njoj je, otkako je ponovo ušla u "Zadrugu", sve teže da se kontroliše i nepromišljenim potezima ugrožava svoje zdravlje.

- Jovanini roditelji i njena devojka Sanja Stanković veoma su zabrinuti kada se ona nervira bez razloga i svađa i tako pogoršava svoje zdravstveno stanje. Matora već nekoliko godina ima stečenu manu na srčanom zalisku, koja može da joj stvori dosta problema ukoliko se ne pridržava lekarskih saveta. Takođe, često mora da ide na kontrolu, a masna hrana i alkohol su joj zabranjeni. Međutim, Matora je veliki gurman i nekada joj je teško da se kontroliše kada je o hrani reč. Sada kada je u rijalitiju, još joj je teže da se hrani zdravo, a stres i nerviranje zbog svega što se dešava u "Zadruzi" samo joj odmažu - rekao je izvor "Aloa" i dodao da će Jovana, ukoliko joj se stanje pogorša, morati da se operiše.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković
Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković
Foto: Srbija Danas

- Ono što se Matoroj dogodilo u rijalitiju nije prvi put, a stres joj sada nikako ne treba. Žalila se na bol u levoj ruci i teško je disala i vidim da se baš uspaničila. Takođe, merili su joj pritisak, ali ne znamo još da li je visok ili normalan. Ako ovako nastavi, njena porodica će sve uraditi da je izvuče iz tog pakla - tvdri neimenovani izvor blizak Jovani.

Sanja Stanković je potvrdila ove navode i otkrila da se plaši za zdravlje njene devojke.

- Istina je da moja Jovana ima problema sa srcem, ali pije lekove za srčanu manu i tako stanje drži pod kontrolom. Međutim, doktorka je rekla da će, ukoliko nastavi da se nervira oko gluposti, morati da ide na operaciju i da napusti rijaliti - rekla je Sanja za "Alo".

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd