Skip to main content
Nenad Aleksić Ša, Anđelo Ranković, Tara Simov

ŠA GA NAPAO ZBOG PREPISKE SA TAROM: Anđelo pokušao da se izvuče - NIJE upalilo! Morao da im PRIZNA sve

Foto: YouTube/Zadruga Official
Haos

U toku su "Nominacije", a voditelj Milan Milošević dao je reč Nenadu Aleksiću Ša.

"BRANILA SAM DALILU!" Aleksandrina majka progovorila o NAPADIMA - priznala da li prihvata Dejana za ZETA

"BRANILA SAM DALILU!" Aleksandrina majka progovorila o NAPADIMA - priznala da li prihvata Dejana za ZETA

HAOS U EMISIJI: Car žestoko PONIŽAVAO Marijanu! Nabrojao njene AFERE - mnogi za OVE MUŠKARCE nisu znali?

HAOS U EMISIJI: Car žestoko PONIŽAVAO Marijanu! Nabrojao njene AFERE - mnogi za OVE MUŠKARCE nisu znali?

SAM PROTIV SVIH! Zbog OVOGA napali Mensura, on NIJE prestajao da se brani: "Ja nisam GLUPAV!"

SAM PROTIV SVIH! Zbog OVOGA napali Mensura, on NIJE prestajao da se brani: "Ja nisam GLUPAV!"

- Mensure, brate, samo ako mogu normalno sad da pričam... Što se tiče Ane, odmah sam je primetio čim sam ušao, lepo izgleda i lepo se ponaša. Fino se snašla ovde iako joj je ovo pri rijaliti, mislim da zna tačno šta radi. Jedino gde smo imali frku je ono kad je rekla da lepo izgledam za svoje godine... Poslušala je svoju drugaricu Taru i nije ulazila sa mnom ni u kakvu priču, ali ja sam takav kakav sam pa sam je malo peckao. Svestan sam sebe bez obzira što to ne pokazujem, kad uđem u rijaliti ne glumatam nego se spustim na taj nivo. Rekao sam joj da će kroz određeni period da skonta ko joj je pravi prijatelj, jer su devojke uvek ljubomorne na lepotu ili neki kvalitet. Jednog dana ćeš doći i reći da sam za sve bio u pravu. Što se tiče Anđela, želim vam sve najbolje, bez obzira što me je malo pre iznapu*avao, ali danas sam dobre volje. I dalje mislim da je dobar momak, ali ima neke loše postupke. Mi smo drugačije odrasli to je bitna razlika. Kod mene u kraju, ako devojka raskine sa mnom, ona je zauvek moja devojka za moje drugare - govorio je Ša.

Nenad Aleksić Ša
Foto: YouTube/Zadruga Official

- Da li sam ja muvao Taru, o čemu pričaš? Zašto si nervozan, šta ti je? - dobacio je Anđelo.

- Videli smo kako ti možeš drugu da skineš devojku - nastavio je Ša.

- Anđelo je za druženje super, ali mi se jedno nije svidelo. Kada sam izašao odavde, Tara i ja smo bili u nekom odnosu, kakav god da je, trajao je do dvadeset dana pred njen ulazak. U jednom trenutku Tara je odblokirala Anđela... Teodora i ti ste bili u nekom odnosu, ja ću realno uvek imati poštovanja prema njoj - govorio je Nenad.

- Da li bi snimio neku pesmu sa njom? - pitao je Anđelo.

- Naravno da bih - odgovorio je reper.

- Pa čekaj, ako su principi neki u pitanju, valjda oni važe i za poslovno i privatno? - iznervirao se Ranković.

- Nikada ne bih otišao na piće sa njom, ovo je poslovno. Ne može to da se poredi. Ti si Tari mogao da napišeš da je sve poslovno okej, ali da nećeš ići sa njom nigde. Nije isto jer se Teodora i ja nikada nismo muvali. Znaš da ja nju više ne volim, ali je opet glupo da imaš sa njom neki bliski odnos jer i sam znaš da je sto puta rekla da želi da me diskvalifikuje. Znaš da će me provocirati preko tebe i zamolio sam te da to ne radiš. Da se razumemo, verujem da i Ani smeta to njeno prilaženje konstantno, možeš da je pitaš. Sve što sam ti rekao je samo da ne bi voleo da naše prepucavanje bude preko tebe, a ti me malo pre napu*iš... - izjavio je reper.

- Sad si ti rekao da imaš argumente, a ja ću sada navesti svoje. Moj i njen kontakt je bio prekinut jer si ti ljuborisao, pa smo odlučili da sve stane, iako smo se često sprdali... Kontakt naš nakon Zadruge bio je taj kada mi se ona javila zbog nekog posla... Trebala je da se slika za neki brend i napisala je da se setila mene i da će me preporučiti za saradnju, ja sam se zahvalio i to je to... - rekao je Anđelo.

Nenad Aleksić Ša, Anđelo Ranković
Foto: YouTube/Zadruga Official

- To je sve bilo bez mog znanja i meni iza leđa! Ne može to da se opere jer nisi trebao uopšte da joj odgovoriš - dodao je Ša.

- Ja da sam hteo da se vidim sa njom video bih se, ne vidim u čemu je problem. Devojka je poslala poslovnu ponudu, ne vidim šta je tu problem. Bezazlena razmena poruka - nastavio je Anđelo.

- Nije normalno da odgovaraš na te poruke jer je ona za tebe moja devojka zauvek, tako je trebalo da bude - prekinuo je Ša.

- Zameraš meni i njemu poruke od pre šest meseci, o čemu mi pričamo? - zaurlala je Tara.

- Ja sam samo ovako rekao vidimo se, a ne da ćemo se stvarno videti - nastavio je Ranković.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd