Skip to main content
Marko Miljković i Luna Đogani

SESTRA MARKA MILJKOVIĆA JASNA: Luna Đogani neće NIKADA biti moja snajka

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga
O njima se priča...

Otkako je pre nekoliko nedelja ušao u "Zadrugu", Marko Miljković intrigira javnost odnosom s Lunom Đogani. Spekulisalo se da su di-džej iz Brusa i blogerka bili zajedno i pre početka rijalitija, što su oboje demantovali, ali simpatije koje gaje jedno prema drugom ne mogu da sakriju.

Ipak, Markova sestra Maja Miljković smatra da njen brat neće ulaziti ni u kakav dublji odnos sa Anabelinom i Gagijevom ćerkom i sigurna je da prema njoj gaji isključivo prijateljske emocije. Mnogi se ne bi složili s njom, naročito oni koji pomno prate dešavanja u Imaginarijumu.

Svi misle da su putovanja za praznike skupa - POGLEDAJTE i uverite se da to nije istina

marko-miljkovic
Foto: Srbija Danas

- Mislim da je njihovo odnos prijateljski, bar što se njega tiče. Nju ne poznajem da bih mogla da kažem kakvo je njeno emotivno stanje. Ne verujem da će biti nečega između njih. Nije ona njegov tip, a i da je trebalo nešto da se desi, verovatno bi se do sada desilo. Njih dvoje se nisu ranije muvali, kao što su neki pričali. Jesu se viđali i družili. Izašli su nekoliko puta. Ne verujem ni da će se smuvati. Možda to nekome tako izgleda, ali neće - kaže Markova sestra u intervjuu za "Kurir".

Iako je Luna etiketirana kao ljubavnica jer je ona uzrok razvoda Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar, Markovoj sestri to ne smeta, pa bi je prihvatila za snajku ukoliko bi ona bila izbor njenog brata.

Luna Đogani i Marko Miljković
Luna Đogani i Marko Miljković
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga

- Što se tiče tih etiketa, to je ižvakana priča. Njegov izbor je njegov izbor, dok god je njemu dobro, i svima nama je, nema problema. Zašto je ne bih prihvatila? Nemam ja predrasude, kao ni Marko, volim da nekoga upoznam lično da bih mogla da steknem mišljenje - navodi ona.

Miljkovićka je zadovoljna time kako se njen brat predstavlja u rijalitiju i zbog toga što se nije promenio.

- Isti je kao i u prošloj "Zadruzi". Ne verujem da ima neki cilj, nisam ga savetovala. Nije se on nervirao ni tada, u principu je pragmatičan dosta, ima visok prag tolerancije, tako da lako može sa svima njima da izađe na kraj. Tamo je kakav je i privatno. Tako je vaspitan. Nikad ne ulazi u konflikt prvi, zna i te kako da odgovori kad je napadnut. Prema ženskom polu se lepo odnosi. Takav je, ono što je unutra to je i napolju - završava Maja.

 

 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vodila je GRAND SHOW i bila omiljena - a onda NESTALA: Evo zašto je danas daleko od očiju javnosti

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
17 Beograd