Skip to main content
Zadruga

ŠOK UOČI JUTRA: Nakon Anabelinog dolaska - isčekuje se NJEN ULAZAK u "Zadrugu"! Dolazi da SPASI DETE!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official
Ou!

Jelena Golubović prethodnih dana imala je sukobe sa Marijom i Miljanom Kulić, što je više puta rezultiralo fizičkim obračunom. Nakon što je Miljana pogodila Jelenu flašom u glavu, rediteljkina majka Svetlana Golubović odlučila je da reaguje. Svetlana za "Srpski telegraf" otkriva da namerava da uđe u "Zadrugu" kako bi zaštitila ćerku od temperamentnih Nišlijki.

NOVA MUČNA DRAMA: Usledio RASKID Miljane i Zole? Krah i raspad, a MALI ŽELJKO ipak neće imati oca!

Naime, Svetlana je šokirana time što Jelena sebi i dalje dozvoljava da je Marija i Miljana uvuku u raspravu i dovedu do ekscesa.

Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

- Njih treba ignorisati. Samom činjenicom da je Jelena imala problem sa glasnicama, svesna je da ih mora štedeti. Ona ipak to ne radi i ulazi u žučne rasprave. Ne znam zašto sebi dozvoljava bilo kakav vid rasprave sa Kulićkama jer je to, po mom mišljenju, rasprava koja nema nikakvu poentu. Spremna sam da uđem u "Zadrugu" i da zaštitim svoje dete, kao što Marija štiti svoje - rekla je Svetlana i prokomentarisala rečenicu svoje ćerke, koju je osudila cela nacija. S obzirom na to da je Jelena proklinjala sina Miljane Kulić i poželela mu da ne doživi prvi rođendan, Svetlana kaže da je jedino opravdanje stanje afekta.

ZANIMA JE SAMO NOVAC! Nakon susreta Lune i Slobe - Oglasio se psiholog: Anabela je LOŠA MAJKA, ali to NIJE SVE!

- Jelena je moje dete, znajući je, u stanju afekta je izgovorila ružne reči Miljani vezano za njenu bebu. Mada, stojim iza toga da je jako bila isprovocirana od Miljane. Ne sviđa mi se ni Mikijevo ophođenje prema Jeleni, ali to je Miki, šta drugo očekivati od njega. S obzirom na to da Miljana nije kažnjena za fizički kontakt, dok Jelena jeste zbog reči upućenih Kulićevoj, odlučila sam da uđem u "Zadrugu" i zaštitim svoje dete i ukažem na neke stvari. Mislim da bih u Imaginarijumu jedino mogla pronaći zajednički jezik sa Suzanom Perović, možda i Zoricom Marković iako je ona promenljivog raspoloženja - zaključila je Golubovićeva.

Kako komentarišete Lunino ponašanje na žurci?!

Podsetimo, ovo neće biti prvo Svetlanino učešće u rijalitiju. Golubovićeva je ćerki pravila društvo i u šestoj sezoni rijalitija "Farma", ali se zadržala dva i po meseca. Golubovićeva nije imala žučne rasprave sa drugim učesnicima, kao što to uvek čini njena ćerka, ali je zato sa Jelenom ulazila u brojne sukobe i nesuglasice jer nije opravdavala ćerkino ponašanje.

Zadruga
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

BES! Zbog ovoga je Sloba STAVIO TAČKU na odnos sa Lunom! A onda otkrio ISTINU o drugim devojkama! Uf!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd